Παγώνει ο νόμος-γέφυρα για τα κανάλια – Νέα σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων

01:02 1/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Να μην επισπευσθεί η νομοθετική ρύθμιση για το προσωρινό καθεστώς για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ο λεγόμενος «νόμος γέφυρα», αλλά να συγκληθεί εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων, σε μια περαιτέρω προσπάθεια να καμφθεί η αδιαλλαξία της ΝΔ, αποφάσισε η κυβέρνηση, δεδομένης της ευρείας πλειοψηφίας που διαμορφώθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Η νέα

Διάσκεψη αναμένεται να οριστεί για την Πέμπτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της κυβέρνησης, μετά από την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Προέδρων έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, όπου αποφασίστηκε να συγκληθεί εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων, με την ίδια πρόταση για τα πρόσωπα.

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση της καλώντας την να μετακινηθεί, στην επόμενη Διάσκεψη, «από την ανοικτή υπονόμευση σε θέση ευθύνης».

Επικριτικό προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με τον εκπρόσωπος Τύπου του, Παύλο Χρηστίδη, να δηλώνει πως: «Στο ρεσιτάλ ανευθυνότητας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε σήμερα η ΝΔ».

Πηγή ΕΡΤ1, ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα