Παναχαϊκή: Ισοπαλία στη Δράμα

11:04 3/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει την νίκη για ακόμη ένα παιχνίδι , ήρθε ισόπαλη στην Δράμα με την Δόξα για την 7η αγωνιστική της Football League. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους Πατρινούς που πλέον έχουν 2 νίκες 4 ισοπαλίες και μία ήττα και βρίσκονται 9 πόντους μακριά από την κορυφή και 6 από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις

δύο ομάδες δεν μπορούσε να επιβάλει τον ρυθμό της , παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες τελικές προσπάθειες, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με τον Πέρεθ στο 34΄και τον Μαρτίντς στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά , ανέβασε την απόδοση της και απείλησε τον Μένκα με τους Μωραϊτη , Κυνηγόπουλο και Φουρλάνο.Οι Αχαιοί άνοιξαν τελικά το σκορ στο 74’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη μετά από ανατροπή του Βιτλή στον Κυνηγόπουλο. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση, ο Μάρτινς εκτέλεσε φάουλ, ο Μακρής πήρε κεφαλιά, ο Σούλης δεν μπλόκαρε σταθερά και ο Κουσκουνάς από κοντά με προβολή έκανε το 1-1 .O Oφρυδόπουλος στο 84΄ έκανε διπλή αλλαγή με τους Αργυρόπουλο , Καρατσανάκοφ να μπαίνουν στο ματς ,αλλά χωρίς να προλαβαίνουν πολλά πράγματα με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Παναχαϊκή ,όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, έχασε μεγάλη ευκαιρία για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και με τον ένα βαθμό που πήρε παραμένει στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Βιτλής, Ανδρέου, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Ριζογιάννης, Κρουζ (56’ Κρητικός), Μάρτινς, Πέρες (70’ Μπαϊκαρά), Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Πλέγας, Φουρλάνος (69’ Παπατόλιος), Κολ (84’ Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (84’ Καρατσανάκοφ).

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα