Παναρκαδικό νοσοκομείο: σεμινάριο για τους τραυματισμούς

09:58 28/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επιτυχία έγινε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 16 ωρών με θέμα «ορθολογική αντιμετώπιση τραύματος», στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, που διοργάνωσε η Νοσηλευτική υπηρεσία του.

Αυτού το είδους η εκπαίδευση, στην πράξη, από ειδικούς και προς αυτούς που μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις για να σώζουν ζωές, είναι η πλέον αποτελεσματική, τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Πέτρας Τομάρας, κατά την έναρξη του προγράμματος, ευχαριστώντας τους εκπαιδευτές και συγχαίροντας τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και τη συμμετοχή

τους.

Το πρόγραμμα αυτό δεν είχε κόστος για το Νοσοκομείο.

Το παρακολούθησαν 65 νοσηλευτές και αφορούσε την ενημέρωση και την εκπαίδευση του προσωπικού στη διαχείριση και στην αντιμετώπιση του τραυματία.

Δύο βιντεοταινίες απ’ αυτές που παρουσιάστηκαν στο πρόγραμμα, είναι συγκλονιστικές και πολύ διδακτικές.

Το πρόγραμμα τελούσε υπό την αιγίδα του εθνικού συνδέσμου νοσηλευτών και την οργάνωση αυτού, ανέλαβαν οι νοσηλεύτριες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Μαρία Παπαδοπούλου, κ. Κωνσταντίνα Ασπρόμουργου και η κ. Σοφία Αντωνοπούλου.

Το γραφείο του διοικητή, με δελτίο Τύπου, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την επιμόρφωση και συνέβαλαν στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Παναρκαδικό Νοσοκομείο

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα