Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα το τραγούδι

15:06 30/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ομάδα του μεταπτυχιακού σεμιναρίου «Κριτική Ιστοριογραφία και Ανθρωπολογία της Μουσικής» του τμήματος ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που αποτελείται από τις Θεώνη Βροχίδου, Ελένη Δαμοπούλου, Μαρία Λαγού, Άννα Πιάτου και Δάφνη Τραγάκη, είναι η πρώτη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των UTH ACTERNATIVES για τη δημιουργία δράσεων κινητοποίησης της φοιτητικής κοινότητας και καλεί όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να συμμετάσχουν σε μία συλλογική ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα «Ποιο Τραγούδι Θα Επέλεγες Να Ακούσεις Διασχίζοντας Το Όριο Από Το 2020 Στο 2021;»
Όσοι επιθυμούν

να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να στείλουν τις πληροφορίες του τραγουδιού της επιλογής σου (τίτλος και καλλιτέχνης/-ες) στο tragoudiakarantinas@gmail.com μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2021.

Η επιλογή του τραγουδιού μπορεί να συνοδεύεται με μία φωνητική ηχογράφηση ενός προσωπικού μηνύματος (π.χ. με μία αφιέρωση σε ΕΝΑ αγαπημένο πρόσωπο ή όποια άλλη σκέψη) σε αρχείο ήχου που δεν θα ξεπερνάει το 1ΜΒ και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά μαζί με το τραγούδι.
Θα μπορούσε, επιπλέον, να γίνει αναφορά σε έναν στίχο που ξεχωρίζει από το τραγούδι που προτείνεται. Τέλος, μπορεί να γραφεί αυτός ο στίχος πάνω σε μία μάσκα και να σταλεί η φωτογραφία της μάσκας-στίχου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό εικαστικό/ηχητικό project.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα