Πανσερραϊκός: Νίκη και στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σερρών

21:31 3/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στο θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών ο Πανσερραϊκός νίκησε με σκορ 3-1 στο γήπεδο «Πέτρος Θεοδωρίδης», στην περιοχή αεροδρομίου, την ομάδα «Σέρρες 1800» που αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη-πρόκριση με γκολ που πέτυχαν οι Τζόρτζ Ομπόσου (0-1), Γιώργος Παπαβασιλείου (το 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) και Νίκος Παπαδόπουλος (στις καθυστερήσεις

του αγώνα). Η Serres 1800 είχε ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόζινταρ Τάντιτς που αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Πανσερραϊκός (Αναστασιάδης) : Γιαννακίδης, Μπάρδας, Χριστοφορίδης (46ο Παρουτσής), Καστριτσέας, Νέδος, Κούτλας, Βλαχόπουλος, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Πούφλης (80ο Ν. Παπαδόπουλος), Ομπόσου.

Serres 1800 (Κουζουτζίδης) Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος Ιωαν., Παπαδόπουλος Στ., Τυχάλας, Δίγγας, Αγγελακάς, Γιουμίδης, Τάντιτς, Ζέττας, Θεοχάρης, Μπογιατζής. Έπαιξαν και οι Αναγνωστίδης Ν. και Χαλκίδης.

Φώτο: serressport.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα