Πανσερραϊκός: Προσφορά αγάπης στους πραγματικούς… πρωταθλητές της ζωής

17:56 5/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ευγνωμοσύνη της στους πραγματικούς… πρωταθλητές της ζωής, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών έδειξε σήμερα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού.

Ο εκπρόσωπος των «λιονταριών» Τάσος Καζίας παρέδωσε σήμερα στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Νίκο Φαρμάκη δυο παλέτες με χαρτικά, εκφράζοντας ταυτόχρονα   τις ευχαριστίες ολόκληρης της οικογένειας του Πανσερραϊκού συνοδευόμενες με δώρα δύο συλλεκτικές φανέλες αλλά και την υπόσχεση ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα δοθούν στους  «πρωταθλητές της ζωής» εισιτήρια

διαρκείας για να παρακολουθούν από κοντά τα παιχνίδι του πρωταθλητή Πανσερραϊκού, της αγαπημένης ομάδας όλων των Σερραίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός δώρισε χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, δώρισε στο Νοσοκομείο Σερρών δυο παλέτες με χαρτικά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για όλα όσα κάνουν τον καιρό της πανδημίας, της COVID-19. Ο Διοικητής κ. Νικόλαος Φαρμάκης, παρέλαβε το υλικό και μαζί την υπόσχεση από την ομάδα μας, ότι μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν, εισιτήρια διαρκείας των «λιονταριών».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα