Πανσερραϊκός: Τεχνικό τιμ που… μόνο κερδίζει δεν αλλάζει

11:10 17/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης Γιάννη Γκιόκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Καραμπέτσιο ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Οι δυο τους είχαν άψογη συνεργασία με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη και σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία με την αήττητη πορεία και την άνοδο των «λιονταριών».

Γκιόκας  σημαίνει… άνοδος

Ο Γιάννης Γκιόκας είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομα του με μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του Πανσερραϊκού. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα στη χρονιά της ανόδου, που είχε

το δικό του ξεχωριστό μερίδιο σε αυτήν, επέστρεψε πέρυσι στον Πανσερραϊκό και έβαλε την σφραγίδα του σε μία ακόμη άνοδο.

Ο Γιάννης Γκιόκας θεωρείται ένας από τους καλύτερους γυμναστές στην Ελλάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ που θα τον ήθελαν πολλές ομάδες υψηλότερων κατηγοριών και μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί ο άνθρωπος των… ανόδων αφού εκτός από την άνοδο με τον Πανσερραϊκό είχε συμμετοχή σε ανόδους με τον Αστέρα Τρίπολης, την Καβάλα, το Χαϊδάρι και το Λεβαδειακό ενώ πλησίασε την άνοδο και την έχασε στις λεπτομέρειες (στα μπαράζ) με την Παναχαϊκή και δύο φορές με τον Ολυμπιακό Βόλου, είχε μερίδιο στην καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδος με τον Πας Γιάννινα ενώ έχει διατελέσει μέλος στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας και της Δόξας Δράμας (με τον Άγγελο Διγκόζη που όπως είπε ο προπονητής των «κόκκινων» σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών οι δυο τους συνεργάζονται με τα μάτια).

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Άρης Καραμπέτσιος ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό με τις παραστάσεις που είχε στη Footballleague δίπλα σε έναν πολύ έμπειρο και απαιτητικό προπονητή τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και με τη δουλειά του είχε συμβολή στο ότι οι τερματοφύλακες της Σερραϊκής ομάδας δέχονταν τα γκολ με το… σταγονόμετρο και βέβαια στην άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

Ο Πανσερραϊκός προχωρά «ΜΑΖΙ» με τους προπονητές Γ. Γκιόκα& Α. Καραμπέτσιο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τους προπονητές του τεχνικού επιτελείου, Γιάννη Γκιόκα και Άρη Καραμπέτσιο. «ΜΑΖΙ», από την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης ο Γιάννης Γκιόκας και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ο Άρης Καραμπέτσιος, συνθέτουν ένα επιτυχημένο group ως άμεσοι συνεργάτες του προπονητή μας, Άγγελου Διγκόζη. Καλή επιτυχία, με στόχο ξανά την κορυφή!».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα