Παράσταση συνδικάτων έξω από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

18:33 12/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημοσίου τομέα, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 9πμ έξω από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Βασ. Αμαλίας 8 – Αθήνα).

Κάλεσμα προς τις οργανώσεις – μέλη της για συμμετοχή, έχει ήδη απευθύνει η ΑΔΕΔΥ και ήδη ομοσπονδίες της δύναμής της, όπως η ΠΟΕΔΗΝ, έχουν ανταποκριθεί.

Στο στόχαστρο των διοργανωτών βρίσκονται οι επιλογές της κυβέρνησης και οι κατευθύνσεις που έχουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ΟΝΕ σε εργασιακά θέματα.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΟΕΟΤΑ που ανήκει στη δύναμη της ΑΔΕΔΥ: «Αυτή την περίοδο, σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σε εξέλιξη μια άγρια επιδρομή ενάντια στα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.

Στη χώρα μας, τη στιγμή που οι συντάξεις συντρίβονται, τα όρια συνταξιοδότησης τείνουν να ευθυγραμμιστούν με το όριο θνησιμότητας, με εκατομμύρια πολίτες να είναι καταδικασμένοι στην εξαθλίωση και στη φτώχεια, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει «φιέστες» που αφορούν στα «κοινωνικά δικαιώματα και την προάσπισή τους»!!!

Σχετικές ειδήσεις:

AΔΕΔΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Συγκέντρωση της ΠΟΕΟΤΑ έξω από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 13/9

Keywords
Τυχαία Θέματα