Πάτρα: Συνεχίζεται η δίκη Χέντερσον με αγορεύσεις δικηγόρων υπεράσπισης

10:48 5/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας, η πολύκροτη δίκη για την δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι του 2017.

Μετά τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής που αγόρευσαν την προηγούμενη Παρασκευή, είναι η σειρά των 12 συνολικά δικηγόρων, που θα αγορεύσουν για την υπεράσπιση των 9 κατηγορουμένων.

Η επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί στις 12 Νοεμβρίου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση

του Μικτού Ορκωτού.

Παρόντες στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι οι γονείς του Μπακάρι Χέντερσον, Φίλμπερτ και Τζίλ, οι οποίοι ήλθαν από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας για δεύτερη φορά από τις ΗΠΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την συνέχεια της δίκης, αλλά και να ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου..

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του (30-10-2018), υπήρξε καταπέλτης για τους κατηγορούμενους, καθώς πρότεινε την ενοχή και των εννέα και ειδικότερα για τους έξι από αυτούς, πρότεινε να κριθούν ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού, κατά συναυτουργία, ενώ ζήτησε και την ποινική δίωξη και άλλων ατόμων.Δήμητρα Αναργύρου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα