Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας: Έγκριση έργων, στους συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ, «Δήμητρα» και Ελιάς Ιμέρων

13:31 9/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκαν χθες Τετάρτη, με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη, τρία (3) νέα έργα μέσω του τοπικού πόρου ανάπτυξης , τα οποία αφορούν τους συνεταιρισμούς «Δήμητρα» και ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, καθώς και τον αγροτικό συνεταιρισμό Ελιάς Ιμέρων Σερβίων Κοζάνης.

Πρόκειται για έργα που αναφέρονται

στην δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων και στους τρεις συνεταιρισμούς της Π.Ε Κοζάνης και όπως υπογραμμίστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κοζάνη, «θα ενισχύσουν ιδιαίτερα το έργο τους και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της λειτουργίας τους» .

Σε δηλώσεις τους στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Δήμητρα» Βελβεντού , Κοσμάς Δημήτρης, έκανε λόγο για «κτιριακή θωράκιση» και ιδιαίτερα σημαντικό έργο , το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει κατά την περίοδο του Φθινοπώρου,

ενώ ο Αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Αντώνης Ζίγκος αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση των εγκαταστάσεων του συνεταιρισμού, την ανακατάταξη του διαλογητηρίου και την δημιουργία νέων γραφείων που προβλέπονται στο έργο που πρόκειται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Πολύ σημαντικό για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του συνεταιρισμού, χαρακτήρισε το έργο που εγκρίθηκε , ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελιάς Ιμέρων Δημήτρης Παπαδόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι προβλέπεται να γίνουν κτιριακές εγκαταστάσεις με τυποποιητήριο για την εμφιάλωση του ελαιολάδου της περιοχής. «Η εμφιάλωση σήμερα γίνεται στην Θεσσαλονίκη αυξάνοντας το οικονομικό κόστος και με το νέο σύγχρονο εμφιαλωτήριο που θα διαθέτει ο Συνεταιρισμός, θα αποκτήσει υπεραξία το προϊόν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Παπαδόπουλος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα