Προβλήματα από την επέλαση της Μήδειας -«Πάγωσαν» τα βόρεια προάστια (video)

21:24 18/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην επόμενη ημέρα στρέφουν το βλέμμα τους οι κάτοικοι των περιοχών που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία «Μήδεια» και έμειναν επί ώρες εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα και νερό. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής ενώ δύσκολη θα είναι και η αποψινή βραδιά για τους κατοίκους του Διόνυσου και της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού. 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δήμητρα Σέκη, σε ζωντανή σύνδεση από τον Διόνυσο, ανέφερε ότι πολλά νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα για τέταρτη μέρα

ενώ κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να φύγουν για φιλικά τους σπίτια ή ξενοδοχεία. Από το Καπανδρίτι, η ρεπόρτερ Κάτια Νιάκαρη, είπε ότι μηχανήματα προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο προκειμένου να προσεγγίσουν τρεις οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα για τέσσερις μέρες. Επίσης, ανέφερε ότι και στον Ωρωπό αρκετοί οικισμοί δεν έχουν ηλεκτροδότηση.

Στις 4.000 διαμορφώθηκε ο αριθμός των νοικοκυριών που παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, ‘Ανοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.  Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοίνωσε απόψε ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα