Στη Σάμο ο Γιάννης Μπαλάφας

09:53 17/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Σάμο βρέθηκε για δεύτερη φορά ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών που αφορούν τη βελτίωση των υποδομών στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός είχε βρεθεί πριν από τρεις εβδομάδες περίπου στο νησί καταγράφοντας την κατάσταση και τι πρέπει να γίνει για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών.

Κατά την σημερινή του επίσκεψη, σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, διαπίστωσε ότι έχει προχωρήσει η αντικατάσταση των σκηνών από

οικίσκους ενώ αυτό που απομένει είναι να εξευρεθεί ο χώρος για την προσωρινή μεταφορά των μεταναστών ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή της περίκλειστης δομής για τους «παραβατικούς» μετανάστες.

Ο κ. Μπαλάφας επισκέφτηκε επίσης το πρωί της Πέμπτης το Νοσοκομείο της Σάμου για να συζητήσει με τους υπευθύνους τα προβλήματα που προκύπτουν από τα περιστατικά μεταναστών που μεταφέρονται καθημερινά στο νοσηλευτικό ίδρυμα .

Τέλος ο κ. Μπαλάφας παρευρέθηκε σε συνάντηση στελεχών της Ν.Ε προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα