Συνεχίζεται μέχρι αύριο η απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ (video)

09:13 28/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε οριακό σημείο έχει περιέλθει η κατάσταση στους δρόμους των μεγάλων πόλεων όπου σωρεύονται βουνά απορριμμάτων, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική για τους κατοίκους όσο οι ώρες περνούν και ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Χθες υπερψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία για τους συμβασιούχους στη καθαριότητα. Υπέρ τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ενώ την καταψήφισαν ΝΔ,

Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ποτάμι. Παρόν από ΧΑ και Ένωση Κεντρώων.

Το Μαξίμου και ο ΥΠΕΣ Πάνος Σκουρλέτης «δείχνουν» τη συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ ως υπεύθυνη για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, με την αξιωματική αντιπολίτευση να καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει το σύνολο των προτάσεων της που, όπως λέει, θα οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος.

«Με την ψήφο του κ. Μητσοτάκη, η χώρα βυθίζεται στα σκουπίδια» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM». Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι ακολουθεί «ανεύθυνη, ανάλγητη και καταστροφική πολιτική» και αναδεικνύεται σε «πρωταθλήτρια υποκρισίας και ανευθυνότητας». Αναφερόμενος στη διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ μίλησε για «παραλυτικές», «αγκυλωτές» καταστάσεις και «πολιτικές σκοπιμότητες», είπε ότι στους εργαζόμενους το κλίμα δεν είναι το ίδιο και εκτίμησε ότι την Παρασκευή θα έχει λήξει το πρόβλημα με τα σκουπίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα