Συνεχίζονται τα έργα στο Τσαλικάκι

10:44 29/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της οδού Θριάμβου, στο Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου. Το έργο της διάνοιξης και της ασφαλτόστρωσης του δρόμου εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και οδών της ευρύτερης περιοχής του Τσαλικακίου, έχει προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.
Στις εργασίες περιλαμβάνεται και η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στο Τσαλικάκι, του Μνημείου Ηρώων, της παιδικής χαράς, ασφαλτοστρώσεις διαφόρων οδών, αναπλάσεις των πεζοδρομίων που οδηγούν από την κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας μέχρι

τα ανατολικά όρια των Δήμων Μαλεβιζίου – Ηρακλείου, η τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, δεντροφυτεύσεις, κ.α.
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής. Όπως δήλωσε: «Το έργο προχωράει έντεχνα και ομαλά και σύντομα θα έχουμε στη διάθεση των συμπολιτών μας έναν δρόμο άνετο, ασφαλή και ιδιαίτερα λειτουργικό. Αναβαθμίζεται έτσι η καθημερινότητα και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής και συνεχίζουμε και με άλλες, εξίσου σημαντικές παρεμβάσεις στο Τσαλικάκι».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα