Τρία κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ για τη Λέσβο

00:03 27/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρία κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ για τη Λέσβο, ενώ σε όλη την επικράτεια 293. Σήμερα  θετικοί εντοπίστηκαν δεύτερη φύλακας στο αρχαιολογικό μουσείο Μυτιλήνης και ένας 46χρονος με τη μητέρα του σε κοντινό χωριό της Μυτιλήνης.

Από τις ιχνηλατήσεις του που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο  Κ.Υ.,  θετικά στο ιό εντοπίστηκαν

και ανακοινώθηκαν σήμερα τέσσερα δείγματα, από τα οποία εντοπίστηκε δέυτερο θετικό δείγμα στο στρατό.

Να θυμίσουμε ότι επιβεβαιώθηκε το ύποπτο κρούσμα στο πρώην Θεομήτωρ που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, και χθες ο ΕΟΔΥ έλαβε δείγματα από τους 69 τροφίμους και άλλους τόσους εργαζόμενους.

Επίσιμη ενημέρωση για την κατάσταση συνολικά στη Λέσβο συνεχίζει να μην υπάρχει ενώ πυκνώνουν οι φωνές που ζητούν τη δημιουργία τοπικού συντονιστικού με τη συμμετοχή όλων των υγειονομικών φορέων. Με τα σημερινά κρούσματα , τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν εντοπίστεί πάνω από 60 θετικά περιστατικά στο νησί , πολλά δε από αυτά έχουν σχέση με ναούς στους οποίους διαπιστώθηκαν κρούσματα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία η γυναίκα που έχασε χθες τη ζωή της στο Βοστάνειο Νοσοκομείο και είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό , ήταν 64 ετών συνταξιούχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

The post Τρία κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ για τη Λέσβο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρία, ΕΟΔΥ, Λέσβο,tria, eody, lesvo