Β. Γιαννόπουλος: «Στόχος η ενίσχυση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων»

14:09 25/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενημερωτική συνάντηση με Ηλείους επιχειρηματίες, σχετικά με τη λειτουργία του Κόμβου των «Creative Hubs» στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020, στον χώρο του Διοικητηρίου.

Το έργο «Creative Hubs» υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, του ΙΤΥΕ – Διόφαντος και

του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, με στόχο την υποστήριξη και ανάπτυξη των Δημιουργικών Επιχειρήσεων, μέσω των τεσσάρων Κόμβων που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργήσουν στον Πύργο, στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι.

Η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή μικρού αριθμού επιχειρηματιών, στο πλαίσιο της εφαρμογής των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας για τον covid-19. Την ενημέρωση, σχετικά με το πλαίσιο λειτουργίας έκανε ο καθηγητής Βασίλης Αυδίκος, από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Οικονομολόγος Δημήτρης Βαρελάς ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα