Β.Λεβέντης : Ελπίζω ο Θεός να φέρει σοβαρή κυβέρνηση (video)

16:23 3/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο κ. πρωθυπουργός δεν μας εξήγησε γιατί υπέγραψε και γιατί υποχρέωσε 153 βουλευτές να υπογράψουν αυτή τη συμφωνία (Eurogroup) πέντε χρόνια με 3,5 και 43 χρόνια με 2. Ο θεός της Ελλάδας ελπίζω να δώσει στο μέλλον μια κυβέρνηση σοβαρή η οποία θα επαναδιαπραγματευτεί και αυτά τα νούμερα 5 και 43, γιατί εάν μείνουν δεν θα ζει κανείς για να βγει από τα μνημόνια», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,

από το βήμα της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή.

Σχετικά με την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι «θα βγούμε στις αγορές», ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε: «Ποιός αφήνει ένα μικρό παιδί να βγει σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας; Κι όταν κινδυνεύεις να ικετεύεις και να εκλιπαρείς οι αγορές είναι η ελπίδα του ικετεύοντος».

«Τόσο γλυκιά είναι αυτή η εξουσία;» διερωτήθηκε ο Βασίλης Λεβέντης υπενθυμίζοντας ότι κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συζητήσει για κυβέρνηση 2-3 ετών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να λυθούν τα προβλήματα».
Τί έφερες πριν από 10 μήνες την απλή αναλογική, που για μένα σημαίνει να γυρίσει σελίδα η χώρα, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, στον οποίο συνέστησε «να θυσιάσει μήκος θητείας για να περάσει στην ιστορία ως εκείνος που κατόρθωσε συναίνεση».

ΠΗΓΗ:ert.gr
Σχετικές είδήσεις:Η συζήτηση των αρχηγών για την οικονομία στη Βουλή (live)

–Αλέξης Τσίπρας: Να απολογηθούν οι ψευδοπροφήτες της καταστροφής (video)

– Κ.Μητσοτάκης: Πολιτική παράκρουση και θεσμική εκτροπή (video)

–Φ. Γεννηματά: Η λύση περνάει μόνο μέσα από τις εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα