Βόλος: Συνελήφθη εντός του Δημαρχείου ο Αχ. Μπέος

14:40 15/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, ο τελών σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου που κατέθεσε εναντίον του, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», Κατερίνα Τασσοπούλου για όσα δήλωσε χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη

από αστυνομικούς εντός του χώρου του Δημαρχείου όπου βρισκόταν, στο πλαίσιο της Αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε από την Εισαγγελία μετά την υποβολή της μήνυσης. Ο ίδιος πάντως, με γραπτή δήλωση του, υποστηρίζει πως παραδόθηκε αυτοβούλως.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.
Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα