Βόρειο Αιγαίο: Συλλαλητήρια σήμερα σε Μυτιλήνη Χίο και Καρλόβασι

09:34 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συλλαλητήρια σήμερα το απόγευμα σε Μυτιλήνη Χίο και Σάμο κατά των πολιτικών των μνημονίων και της διαπραγμάτευσης για τη 2η αξιολόγηση.

Το παλλεσβιακό εργατοϋπαλληλικού κέντρο θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την Τρίτη 21 Φλεβαρη στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς στο οποίο θα συμμετέχουν και οι αγρότες με απόφαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων . Στη Σάμο το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα Σωματεία του Δημόσιου και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει

το Εργατικό Κέντρο στις 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Καρλοβάσου, ενώ στη Χίο στην είσοδο της Απλωταριάς συγκέντρωση διοργανώνει το ΠΑΜΕ. Την ίδια μέρα κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα ενώ το ΠΑΜΕ , διοργανώνει συλλαλητήριο και στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές » είναι σαφές πως δεν μπορεί να έχει κανείς καμιά προσδοκία και καμία αυταπάτη για το αν υπάρχει καλή ή κακή εφαρμογή των Μνημονίων . Είναι σαφές πως κανείς δεν μπορεί να περιμένει κάτι θετικό από τις διαπραγματεύσεις για τη 2η αξιολόγηση. Ο λόγος πρέπει να περάσει στους εργαζόμενους , στο δημοσιοϋπαλληλικό και εργατικό κίνημα για να ανατρέψει τη μνημονιακή λαίλαπα και τα νέα μέτρα της 2η αξιολόγησης συνολικά, να σπάσει τη θηλιά του χρέους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα