Βράβευση διακριθέντων μαθητών φυσικής

11:00 21/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση βράβευση των διακριθέντων μαθητών της Θεσσαλίας του 4ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικών και Γυμνασίων 2016 και του 26ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου 2016, οργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο Μουσικού Σχολείου Λάρισας στις 7 το απόγευμα.

Για τη σημασία της σημερινής εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους σκοπούς του διαγωνισμού μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιπρόεδρος

της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Σταμάτης Μαλάκος ο οποίος επεσήμανε ότι « πρόκειται για έναν διαγωνισμό που αναδεικνύει του μαθητές που έχουν τάση προς τις θετικές επιστήμες. Η ανταπόκριση των μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και Λυκείου ήταν μεγάλη και δείχνει, τις δυνατότητες που υπάρχουν και τη θέληση τους να ασχοληθούν με τις φυσικές επιστήμες. Θα βραβευθούν 15 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αλλά και πολλοί άλλοι που πήραν επαίνους διάκρισης και ανέρχονται συνολικά στους 100 μαθητές σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδος».

Ο κ. Μαλάκος αναφέρθηκε και στις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
19:10 – 19:

Keywords
Τυχαία Θέματα