Ζακέτα να πάρεις Επ22 | Ασθενείς και οδοιπόροι

21:05 26/6/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Φούλη ρίχνει στα κορίτσια την ιδέα να ξεκινήσουνε τα μπάνια, αλλά η Δέσποινα αρχίζει τις δικαιολογίες πως δεν έχει ζεστάνει ακόμα το νερό και πώς σαν κάτι να την τριγυρίζει αυτές τις μέρες.

Αριστέα και Φούλη δεν ακούνε τίποτα και την άλλη μέρα πάνε τελικά στη Λούτσα. Γυρίζουν όμως σχεδόν μαλωμένες, διότι η Δέσποινα φταρνίστηκε στην παραλία και τις πήρε να φύγουν άρον-άρον. Τελικά, η Δέσποινα το ίδιο βράδυ κάνει λίγα δέκατα, αλλά το μεγαλοποιεί και φορτώνει τα κορίτσια όχι μόνο τύψεις κι ενοχές, αλλά και του κόσμου τις αγγαρείες, προκειμένου για τη νοσηλεία της. Τις ιδιοτροπίες της τις

πληρώνουν και τα αγόρια, ώσπου όλοι τελικά πατάνε πόδι και την αφήνουν μόνη της. Όταν ο πυρετός της ανεβαίνει κι αρρωσταίνει στ’ αλήθεια, δεν έχει κανέναν για να τη βοηθήσει εκτός από τον Παντελή, που πολύ πρόθυμα παίρνει τον ρόλο του καλού νοσοκόμου, με τη Δέσποινα να μην ξέρει πώς να τον ξεφορτωθεί.

Παίζουν: Ελένη Ράντου (Φούλη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δέσποινα), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Αριστέα), Βασίλης Αθανασόπουλος (Μάνος), Παναγιώτης Γαβρέλας (Ευθύμης), Μιχάλης Τιτόπουλος (Λουκάς), Αρετή Πασχάλη (Ευγενία), Ηρώ Πεκτέση (Τόνια), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Θάλεια), Κώστας Αποστολάκης (Παντελής).
Και οι μικρές Αλίκη Μπακέλα & Ελένη Θάνου

Σενάριο: Nίκος Μήτσας, Κωνσταντίνα Γιαχαλή
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Κοστούμια: Δομνίκη Βασιαγιώργη
Σκηνογραφία: Τζιοβάνι Τζανετής
Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Στάππας
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Τραγούδι τίτλων αρχής: Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου
Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες ΑΕ
Creative producer: Σταύρος Στάγκος
Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής



Το άρθρο Ζακέτα να πάρεις Επ22 | Ασθενείς| Ασθενείς και οδοιπόροι εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα