Ζάκυνθος: Διοργάνωση κολυμβητικού διάπλου Αγ. Σώστη- Μαραθονησίου

21:54 3/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Με τον αθλητισμό για έναν κόσμο χωρίς-πολέμους-εκμετάλλευση-προσφυγιά» είναι ο τίτλος του κολυμβητικού διάπλου Αγ. Σώστη- Μαραθονησίου που διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου, στις 15 Αυγούστου. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση του ΕΚ η διαδρομή είναι 2.700μ. και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υγιείς και να έχουν απλές γνώσεις κολύμβησης. Πριν την έναρξή του αγώνα θα βραβευτούν ο ολυμπιονίκης κολυμβητής ΑΜΕΑ, Λιγνός Γεράσιμος, οι πανελληνιονίκες ΑΜΕΑ,

Σκιαδαρέσης Διονύσιος και Κολέτσης Αθανάσιος, καθώς και ο προπονητής, Διονύσης Μαρίνος, για την προσφορά τους στην κολύμβηση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

-Ώρα προσέλευσης εγγραφών: 9.30 παραλία ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ (CUI CAFÉ). Οι συμμετέχοντες καλούνται να είναι αυστηρά στην ώρα τους για να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή τους στον διάπλου.

– Ώρα έναρξης αγώνα: 1.0.30

-Διάρκεια διάπλου αυστηρά 2 ώρες. Μετά το πέρας των 2 ωρών για λόγους ασφαλείας ο κολυμβητής θα επιβιβάζεται σε παραπλέον σκάφος.

-Κάθε συμμετέχων μπορεί να χρησιμοποιήσει γυαλιά ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit), καθώς και κάθε άλλου είδους πλευστά ή κολυμβητικά βοηθήματα. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πριν την εκκίνηση με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

– Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν όποιο στυλ κολύμβησης επιθυμούν και εναλλαγές σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

-Θα υπάρχουν παραπλέοντα σκάφη με νερό ενώ θα υπάρχει συνδρομή του Λιμενικού και ναυαγοσωστών. Όποιος αθλητής κουραστεί μπορεί να επιβιβαστεί σε σκάφος.

-Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα λάβουν στο τέλος αναμνηστικό μετάλλιο,
δίπλωμα και μπλουζάκι του ΝΟΖ.

Keywords
Τυχαία Θέματα