Ζάκυνθος: Συλλαλητήριο ΕΚΖ για την ΜΕΘ στο ΓΝΖ

13:43 21/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόσκληση απευθύνει το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου (ΕΚΖ) προς τα Δ.Σ. των Σωματείων – μελών του, επίσης, στα Δ.Σ. των Σωματείων του Δημόσιου Τομέα και τους φορείς, για συμμετοχή στη σύσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στα γραφεία του, με θέμα: «Κλιμάκωση της δράσης-μετά και από το συλλαλητήριο-για την άμεση λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου (ΓΝΖ)».

Πιο συγκεκριμένα, με αίτημα την άμεση λειτουργία της ΜΕΘ

στο ΓΝΖ, το ΕΚΖ, πραγματοποιεί συλλαλητήριο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 18:00 μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας του νομού (πρώην Νομαρχία), επισημαίνοντας πως «τρεις συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους άδικα. Δεν παίζουμε άλλο με τις ζωές μας! Απαιτούμε εδώ και τώρα άμεσα στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και λειτουργίας και των 5 κλινών που διαθέτει».

Επίσης, κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΕΚΖ απευθύνει το Δ.Σ. του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Ζακύνθου, καθώς και το Δ.Σ. του Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα