Aυτά τα χρώματα θα φέρουν το Feng Shui στο σπίτι σου

18:54 13/2/2021 - Πηγή: iPop

Η δύναμη των χρωμάτων στο σύνολο της ζωής είναι αδιαμφισβήτητη. Τα χρησιμοποιούμε για να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και ενίοτε κάποια αγαπημένα μας χρώματα μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση! Τα χρώματα μπορούν να φέρουν το Feng Shui στο σπίτι σου και να κάνουν κι εσένα πιο χαρούμενη στην καθημερινότητά σου.

Τα χρώματα που θα φέρουν το Feng Shui στο σπίτι σου

Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν το περιβάλλον

και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου, αλλά ακόμα περισσότερο μπορούν να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται καλύτερα αισθητικά. Το Feng Shui είναι μια τέχνη και μια επιστήμη, σκοπός της οποίας είναι η εξισορρόπηση και η εναρμόνιση, η οποία τελικά θα αυξήσει τα προσωπικά σου επίπεδα ενέργειας. Το Feng Shui ενεργοποιεί τον υποσυνείδητο εγκέφαλό σου να κάνει νέες επιλογές σύμφωνα με αυτό που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου. Είτε αναζητάς χρήματα, ισορροπία, ευτυχία ή μια ανανεωμένη αίσθηση σαφήνειας, μπορεί να σε βοηθήσει.

Μπροστινή πόρτα

Η μπροστινή πόρτα είναι σημαντική γιατί όλες οι ευκαιρίες μπαίνουν μέσα από αυτήν σύμφωνα με την Ashley Cantley. Το κόκκινο, το πράσινο ή και το μαύρο είναι εξαιρετικές επιλογές.

Κουζίνα

“Το λευκό είναι ένα υπέροχο χρώμα για την κουζίνα, επειδή εκεί γίνεται το φαγητό, τα χρώματα του φαγητού” συνεχίζει. Εάν έχεις την επιλογή καλό είναι η κουζίνα σου να έχει λευκό πάγκο και λευκά ντουλάπια.

Unsplash/Im3rd MediaΥπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια στο σπίτι. “Για να διατηρήσεις την ερωτική σου ζωή ζεστή και ρομαντική, το ροδακινί και το ροζ είναι εξαιρετικά ρομαντικά”, λέει η Cantley. Στην πραγματικότητα, το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης στο Feng Shui.

Σαλόνι

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις τα σωστά χρώματα feng shui για το σαλόνι επειδή είναι ένα μέρος όπου υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι και ενέργειες. Τα φωτεινά μπλε και τα πράσινα θα προσελκύσουν πιο ευτυχισμένη ενέργεια στο σπίτι σου. Ένας εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να κρεμάσεις κάποια ταπετσαρία με θέματα της φύσης όπως πουλιά και λουλούδια.

Dan Gold/UnsplashΓραφείο

“Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για ένα γραφείο», σύμφωνα με την Cantley. «Τα λευκά ή τα παστέλ συμβάλλουν στην τόνωση της δημιουργικότητας, το πράσινο αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη, το μαύρο αντιπροσωπεύει το στοιχείο του νερού και σχετίζεται με το χρήμα και το μωβ αντιπροσωπεύει τη σαφήνεια. Μια άλλη επιλογή είναι να πας με γήινους τόνους εάν έχεις την τάση να αισθάνεσαι άγχος στη δουλειά. “

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Aυτά τα χρώματα θα φέρουν το Feng Shui στο σπίτι σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα