Britney vs Spears: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τη βαθιά και σκοτεινή ιστορία της Britney

13:54 23/9/2021 - Πηγή: iPop

Ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την επόμενη ακρόαση για το ζήτημα της κηδεμονίας, το Netflix κυκλοφόρησε ένα trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Britney Spears, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μια μέρα πριν η ποπ σταρ φτάσει στο δικαστήριο.

Το «Britney vs. Spears» θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix

στις 28 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη μέρα, στις 29 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτείται η πιο σημαντική δικαστική ακρόαση, μέχρι σήμερα στη μακρά και εκτεταμένη δικαστική μάχη της τραγουδίστριας, καθώς αγωνίζεται για την ελευθερία της και προσπαθεί να ξεφύγει από τη συντηρητική περίοδο που διήρκησε για πάνω από μια δεκαετία, εξαιτίας του πατέρα της, Jamie Spears.

Μια ταινία για τη ζωή της Britney Spears- Ποια, όμως, θα είναι πρωταγωνίστρια;

Ντοκιμαντέρ Britney vs Spears: Η σκοτεινή ζωή της Britney στα φώτα της δημοσιότητας

Στο trailer η φωνή της ποπ σταρ ακούγεται από μια ηχογράφηση από την κατάθεσή της στις 23 Ιουνίου στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου απευθύνθηκε στο δικαστήριο για πρώτη φορά δημόσια, λέγοντας στον δικαστή γεμάτη απόγνωση: «Απλώς θέλω τη ζωή μου πίσω. Δούλεψα όλη μου τη ζωή. Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους».

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, «Britney vs Spears», αναφέρεται στη μάχη της τραγουδίστριας εναντίον του πατέρα της και σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τη ζωή της.

Το ντοκιμαντέρ αυτό βρίσκεται στα σκαριά από το Netflix περίπου έναν χρόνο και έρχεται σε σκηνοθεσία της Erin Lee Carr, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με τις νομικές ρυθμίσεις για τη συντηρητικότητα και το σύστημα δικαιοσύνης. Το Netflix πήρε την απόφαση να μιλήσει για όλα όσα δίσταζαν να μιλήσουν οι άνθρωποι από τη ζωή της τόσο καιρό και δίνει φως σε σοκαριστικές πληροφορίες μέσα από ηχητικά μηνύματα και έγγραφα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να μπούμε πιο βαθιά στην ιστορία που δεν γνωρίζαμε για χρόνια.

Δες εδώ το επίσημο trailer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Britney vs Spears: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τη βαθιά και σκοτεινή ιστορία της Britney εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα