H Jennifer Garner έδωσε την πιο ειλικρινή απάντηση για το εάν θέλει τα παιδιά της να γνωρίσουν την J.Lo

15:17 22/6/2021 - Πηγή: iPop

Η ηθοποιός, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, είπε ότι θα πρέπει πρώτα να δει εάν αυτό το ειδύλλιο θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Αναλυτικά όσα σχολίασε η Jennifer Garner.

Η ηθοποιός και επί 10 χρόνια σύζυγος του Ben Affleck, με τον οποίο έχουν μαζί 3 παιδιά, εμφανίστηκε επιφυλακτική σχετικά με το εάν θα ήθελε τα παιδιά της να γνωρίσουν τη νέα σύντροφο του πατέρα τους, Jennifer Lopez.

Μπορεί να μιλάμε για μια επανασύνδεση, αλλά η ίδια σημειώνει πως πριν γίνει αυτό το βήμα, θα πρέπει να είναι σίγουρη για το εάν το love story των Bennifer θα κρατήσει.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση

Η Jennifer Garner δήλωσε, παράλληλα, ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την επανασύνδεση του ζευγαριού και μάλιστα σχολίασε ότι η J.Lo μπορεί να κάνει καλό στον Ben Affleck.

Πηγή απ’ το περιβάλλον της Garner σημείωσε ότι η ίδια θα κάνει μια εισαγωγή στα παιδιά της για τη νέα σελίδα στην προσωπική ζωή του πατέρα τους, αλλά αυτό θα γίνει μόνο εάν οι δυο τους αντέξουν στον χρόνο και τα παιδιά αισθανθούν άνετα μαζί της. Αυτό μάλιστα ξεκαθάρισε πως ισχύει και για τους δικούς της συντρόφους.

Η Jen θα κάνει μία εισαγωγή στα παιδιά και θα τα προειδοποιήσει για τη νέα σελίδα στην ζωή του πατέρα τους, μόνο όταν νιώσει σίγουρη ότι ο Ben και η Lopez θα αντέξουν στον χρόνο και τα παιδιά θα αισθάνονται άνετα να είναι κοντά της. Δεν θέλει συνέχεια αλλαγές στην ζωή των παιδιών και αυτό ισχύει και για τους δικούς της συντρόφους. Απλά δε θέλει να εκτεθούν, αν πρόκειται για μία αχρείαστη, δυσλειτουργική σχέση

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών, το ζευγάρι βρέθηκε σε οικογενειακό δείπνο, στο Nobu στο Malibu της Καλιφόρνια. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν, οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, περνώντας καλά, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Jennifer Garner έδωσε την πιο ειλικρινή απάντηση για το εάν θέλει τα παιδιά της να γνωρίσουν την J.Lo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα