Mad Clip: Οι αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις φίλων και συνεργατών του στα social media που συγκινούν

12:18 2/9/2021 - Πηγή: iPop

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του άδικου θανάτου του τράπερ Mad Clip ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε κολώνα. Ο άτυχος μουσικός έχασε την ζωή του σε ηλικία 34 ετών επιστρέφοντας από τον γάμο φιλικού ζευγαριού. Φίλοι και συνεργάτες του, διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής και όχι μόνο γράφουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή. Οι αναρτήσεις για τον θάνατο του Mad Clip υπενθυμίζουν πως ο δημιουργός είχε

κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλης της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι αναρτήσεις για τον θάνατο του Mad Clip

Από τα ξημερώματα τις Πέμπτης 2/09 όταν και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ελληνοαμερικάνου τράπερ Mad Clip, όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του βίωσαν το σοκ της είδησης του ξαφνικού θανάτου του. Εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής εξέφρασαν δημόσια την θλίψη για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη τους που θα μείνει πάντα ζωντανός στην μνήμη των δικών του ανθρώπων και του κόσμου που τον αγάπησε για την μουσική του.

Πολλοί από τους δημοφιλείς φίλους του έχουν αλλάξει την εικόνα προφίλ τους στο instagrma σε ένα μαύρο φόντο προς ένδειξη πένθους. Ο Snik, o Mente Fuerte, η Jozephine, η Ελένη Φουρέιρα ο Υποχθόνιος είναι κάποιοι μόνο από τους καλλιτέχνες που γνώρισαν τον Mad Clip, συνεργάστηκαν μαζί του και θρέφουν σεβασμό για όσα κατάφερε ο τράπερ στην σύντομη ζωή και την καριέρα του.

Ελένη Φουρέιρα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ηλίας Βρεττός

Χρήστος Μάστορας

FY

Josephine

Snik

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Mente Fuerte

View this post on Instagram

A post shared by Mente Fuerte (@mentefuerte_official)

Υποχθόνιος

View this post on Instagram

A post shared by Ypotesla Tasos Karakostas (@ypoxthonioscm)

Saske

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Mad Clip: Οι αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις φίλων και συνεργατών του στα social media που συγκινούν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα