MasterChef: Αποχώρησε ο Παύλος και εμείς του υποκλινόμαστε

10:48 25/5/2021 - Πηγή: iPop

Πρόκειται για μια απ’ τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής λόγω της αυθεντικότητας του χαρακτήρα του. Αποχώρησε ο Παύλος απ’ το MasterChef και όλοι οι φαν του ριάλιτι του υποκλίνονται.

Ο λόγος πολύ απλός: Στεκόταν πάντα στο ύψος των περιστάσεων, έδειξε πώς ένας ερασιτέχνης που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το πώς το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος τον έφερε αντιμέτωπο με αρκετές δυσκολίες στη ζωή του, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα σε όλους να

αγκαλιάζουν τα άτομα με την οποιαδήποτε διαφορετικότητα, γιατί έχουν ανάγκη από πολλή αγάπη.

Πάμε να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή για το επεισόδιο της Δευτέρας…

Ο ημιτελικός ξεκίνησε με ένα τεστ δημιουργικότητας, απ’ το οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργαρίτα. Έτσι, οι υπόλοιποι παίκτες -Παύλος, Μαρίνα, Διονύσης και Αλέξανδρος- κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του “ζωγράφου” Θοδωρή Παπανικολάου.

Όλοι οι παίκτες συνάντησαν δυσκολίες στην παρασκευή των πιάτων τους, όμως, κάποιες ήταν πιο εμφανείς.

Αποχώρησε ο Παύλος απ’ το MasterChef

Ο Παύλος συγκέντρωσε 24 βαθμούς, η Μαρίνα 27 βαθμούς, ενώ ο Αλέξανδρος πήρε 34 βαθμούς, έχοντας την πιο δυνατή προσπάθεια.

Στο τέλος έμενε να μάθουμε την βαθμολογία του Διονύση, ο οποίος συγκέντρωσε 31 βαθμούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Παύλος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισήμανε ιδιαίτερα την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την αγάπη και την καλοσύνη του Παύλου, ενώ όλοι οι κριτές ήταν φανερά στεναχωρημένοι μ’ αυτή την αποχώρηση. «Αυτοί που αφήνουν το στίγμα τους εδώ, το καταλαβαίνουν όταν φεύγουν και τους χειροκροτούν οι πάντες».

Γιατί υποκλινόμαστε στον Παύλο

Γιατί μας κέρδισε απ’ την πρώτη στιγμή. Γιατί πάντα φρόντιζε να τους βοηθάει όλους, ανεξαρτήτως συμπαθειών. Γιατί είχε για όλους μια αγκαλιά. Γιατί έδινε το 100% του κι έφτασε τόσο ψηλά, χωρίς να έχει καμία εμπειρία. Και γιατί δεν φοβήθηκε να μιλήσει και να απευθυνθεί στο κοινό στέλνοντας ηχηρά μηνύματα, με κάθε ευκαιρία, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη μάχη κατά των διακρίσεων.

Μετά την αποχώρησή του, ο Παύλος έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα, εξηγώντας πώς εκείνος δεν πίστευε στον εαυτό του επειδή δεν πήρε στο παρελθόν την αγάπη που περίμενε:

Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν δώσαν ποτέ την αγάπη που περίμενα, πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα. Και ξέρεις αυτό σου μένει κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό το “γιατί το κάνει”, αφού εγώ δεν την αξίζω. Αλλά προσπαθώ να το δουλέψω, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι του MasterChef, έμαθα πολλά και για μένα και για τους άλλους. Θέλω να πω σε όλους εκεί έξω που νιώθουν διαφορετικοί, δεν θέλω ποτέ να νιώθετε ότι η διαφορετικότητά σας είναι μειονέκτημα… Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα κι όταν το αντιληφθείς εσύ ο ίδιος, θα το αντιληφθεί και όλος ο κόσμος. Και στους γονείς όλων αυτών των διαφορετικών παιδιών θέλω να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας γιατί είναι δύσκολη η ζωή για τους διαφορετικούς ανθρώπους… Μην τους την κάνετε πιο δύσκολη. Μην μειώνετε ποτέ τον εαυτό σας. Η διαφορετικότητά σας δεν σας κρατάει πίσω

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι 4 φιναλίστ θα δοκιμαστούν σε μονομαχίες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Αποχώρησε ο Παύλος και εμείς του υποκλινόμαστε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα