MasterChef: Χαμός μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας- Ο αρχηγός κράτησε την ασυλία για εκείνον

11:55 20/2/2021 - Πηγή: iPop

Ο Ιωάννης στο MasterChef δεν χρειάστηκε πολύ χρόνος για να γίνει ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης μέχρι στιγμής και δυστυχώς ο λόγος δεν είναι καλός. Μετά την ήττα της ομάδας του, αλλά και κατά τη διάρκεια της κριτικής, όχι απλώς δεν υποστήριξε τους συμπαίκτες του, αλλά όταν είχε επιλογή να δώσει την ασυλία σε κάποιον, την κράτησε για τον εαυτό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές άρχισαν να σχολιάζουν τα πιάτα των δύο ομάδων. Σε γενικές γραμμές, οι μπλε και οι κόκκινοι κινούνταν σε παρόμοια επίπεδα, και δεν μπορούσε

πραγματικά κανείς να προβλέψει ποιοι θα ήταν οι νικητές.

Όμως, τελικά η νίκη κρίθηκε στον πόντο, και η μπλε ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια, με μικρή μεν διαφορά, αλλά νικήτρια.

Κι εκεί άρχισαν τα “όργανα” που βέβαια είχαν ξεκινήσει και νωρίτερα.

Ο Ιωάννης στο MasterChef μέσα σε μερικά λεπτά προκάλεσε την οργή των συμπαικτών και των τηλεθεατών

Από νωρίτερα, δηλαδή στην κριτική των πιάτων, ο Ιωάννης ενώ παραδέχθηκε κάποια λάθη του, για παράδειγμα ότι δεν άκουσε τον Αντώνη που του είχε προτείνει μια λύση για να “σωθεί” το ψάρι, σε γενικές γραμμές έδειχνε να αποποιείται των ευθυνών ως αρχηγός και μάλιστα να λέει ότι δεν έκανε εκείνος μαγειρικά λάθη γιατί δεν μαγείρεψε.

Δεν δίστασε μάλιστα να δείξει πόσο έντονα ξεχώρισε έναν απ’ τους υπαρχηγός και να δηλώσει στις κάμερες ότι απογοητεύτηκε απ’ τον Διονύση.

Όταν ανακοινώθηκε ότι έχασαν, οι κριτές ρώτησαν τον Ιωάννη τι πλεονέκτημα πιστεύει ότι θα έχει. Εκείνος μάντεψε ασυλία στον ίδιο ή σε συμπαίκτη του.

Τελικά, είχε τη δυνατότητα να έχει ασυλία είτε για εκείνον είτε για κάποιον άλλον, αλλά και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Προς έκπληξη όλων ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και έθεσε πρώτη υποψήφια την Χριστίνα, χωρίς προφανή λόγο, αφού όλοι είπαν πόσο βοήθησε στην ομαδική.

«Ακούω κάτι το οποίο δεν θα το περίμενα ποτέ από τον υποτιθέμενο φίλο μου» , δήλωσε ο Παύλος, ενώ οι δύο καλοί του φίλοι, ο Διονύσης και ο Πάνος, έγιναν έξαλλοι με τον συμπαίκτη τους και έδειξαν με κάθε τρόπο πόσο τους απογοήτευσε η συμπεριφορά του, τονίζοντας όχι απλώς την αποποίηση των ευθυνών, αλλά και τα όσα έλεγα το ίδιο πρωί, όπου ήταν ένας άλλος άνθρωπος που υποστήριζε πως εάν χάσουν θα βγει πρώτος υποψήφιος.

«Η Χριστίνα έχει ένα άγχος που δεν την αφήνει να ελιχθεί και ένα “ντούρου ντούρου”, όπως λέω εγώ όταν κάποιος μιλάει πολύ», είπε ο Ιωάννης για την Χριστίνα προκαλώντας την οργή των συμπαικτών του στο MasterChef 5.

Όσον αφορά την ασυλία του είπε:

Η ασυλία για μένα είναι γιατί δεν μαγείρεψα, οπότε δεν έκανα μαγειρικά λάθη και δεν είδα παραπάνω αντίληψη από τα παιδιά που ήθελα

Σχεδόν όλη η ομάδα του στάθηκε απέναντί του και ανέβηκαν οι τόνοι, με ελάχιστους να υποστηρίζουν ότι είναι διαγωνισμός και έχει ο καθένας στόχο τον τελικό, επομένως πρέπει να το επιδιώξει με κάθε τρόπο, απ’ την στιγμή που του δίνεται η ευκαιρία να μείνει ασφαλής.

Αμέσως μετά, που εκτονώθηκε κάπως η ένταση, ξεκίνησε η δοκιμασία για την διεκδίκηση της ασυλίας. Η πρώτη φάση είχε να κάνει με κοπές, και οι δύο καλοί φίλοι -ο Πάνος και ο Διονύσης- είχαν τις δύο καλύτερες προσπάθειες με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε μια μονομαχία, όπου κλήθηκαν να φτιάξουν 3 πιάτα με γαρίδες μέσα σε 30 λεπτά.

Ο Διονύσης ήταν εκείνος που έκανε την καλύτερη προσπάθεια και κέρδισε την ασυλία, με τον Ιωάννη να προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τους συμπαίκτες του, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από κάποιους που διερωτήθηκαν πώς γίνεται και οι δύο πλευρές να ξεχνάνε τόσο εύκολα αυτό που έγινε.

Στο μεταξύ, υπήρχαν και παίκτες που υποστήριζαν φανατικά τον Πάνο κι όχι τον Διονύση, καθώς, όπως είπαν, κι εκείνος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και θα έπρεπε να μην διεκδικήσει την ασυλία, αν και τελικά την πήρε με την αξία του και του το αναγνώρισαν.

To trailer του επεισοδίου του Σαββάτου:

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον MasterChef θα έχει Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 στο STAR.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Χαμός μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας- Ο αρχηγός κράτησε την ασυλία για εκείνον εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα