Tα καλύτερα παγοδρόμια της Αθήνας σε περιμένουν για άφθονο γέλιο και ατελείωτες φιγούρες πάνω στον πάγο

15:21 13/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, εμείς, όμως, που μένουμε στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε στο χιόνι. Μην στεναχωριέσαι, όμως, έχουμε προνοήσει γι’ αυτό κι έχουμε συγκεντρώσει όλα τα παγοδρόμια της πόλης μας για τις απογευματινές σου αποδράσεις με την οικογένεια!

Καλά ακόμα σπίτι είσαι; Θα έπρεπε να είχες ήδη βάλει τα κατάλληλα ρούχα και να ήσουν ήδη σε ένα από τα παρακάτω παγοδρόμια!

Τα πιο όμορφα παγοδρόμια της Αθήνας για το 2021 – 20221Παγοδρόμιο Escape Center

Από 13 Νοεμβρίου 2021 έως και τέλη Ιανουαρίου 2022 θα σε περιμένει καθημερινά από τις 16:00 – 23:00 και Σαββατοκύριακα και αργίες από τις 11:00 – 23:00 για ατελείωτη διασκέδαση στον πάγο στο αγαπημένο σου στέκι στο Ίλιον! Το Escape Center βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 67Α και είναι εύκολα προσβάσιμο από την Έξοδο 7 της Αττικής Οδού. Διαθέσιμες είναι 500 θέσεις δωρεάν υπαίθριου parking!

Παγοδρόμιο Athens Heart

Η λειτουργία του παγοδρομίου για την φετινή σεζόν 2021-22 ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου 2021 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και αρχές Μαϊου 2022. Σε περιμένει εσένα και την οικογένειά σου για ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού.

Το μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο της χώρας διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών! Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σου από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα.

Σας περιμένει λοιπόν στην περιοχή του Ταύρου, Πειραιώς 186, στην καρδιά της Αθήνας, για αξέχαστες βόλτες στον πάγο και μοναδική διασκέδαση.

Παγοδρόμιο στο ΚΠΙΣΝ

Από τις 10 Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επέστρεψε στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Τοποθετημένο στην βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού «εκ των έσω».

Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

10/12/2021 – 06/02/2022

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι προεγγραφές ανοίγουν κάθε Δευτέρα στις 12.00

Η μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου ξετυλίγεται στο ΚΠΙΣΝ! Μία επίσκεψη αρκεί για να μεταφερθείς σε ένα παραμύθι

Παγοδρόμιο Μέγαρο Μουσικής

Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, οι γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Το παγοδρόμιο αναμένεται να λειτουργήσει φέτος αρχές Δεκεμβρίου και το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο.

Υπάρχει φυσικά πάντα η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος για τους αρχάριους, με εξειδικευμένο προσωπικό, διάρκειας 15’ και κόστους 10€, για την εκμάθηση των βασικών τεχνικών του πατινάζ στον πάγο.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Κόκκαλη και σε περιμένει να απολαύσετε μαζί κι αυτά τα Χριστούγεννα στον πάγο!

FreepikΠαγοδρόμιο Village

H Ice Arena βρίσκεται από το 2013 στον πολυχώρο του «VILLAGE shopping and more…» και λειτουργεί ένα από τα πιο σύγχρονα παγοδρόμια της Αθήνας καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα. Και φέτος λοιπόν, από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 έως και τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 θα είναι κοντά μας για έναν αξέχαστο χειμώνα στον πάγο!!!

Ο πολυχώρος του «VILLAGE shopping and more…» καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών καθώς, εκτός από τον σύγχρονο κινηματογράφο και το παγοδρόμιο, διαθέτει δεκάδες καταστήματα για καφέ, φαγητό, γλυκά, παγωτό και κάθε είδους διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

Διεύθυνση: Θηβών 228 & Παρνασσού, 18233, Αγ. Ιωάννης Ρέντης

Τα Χριστούγεννα θα μας βρουν αγκαλιά με νέα βιβλία απ’ τις εκδόσεις Key Books

Παγοδρόμιο στην Πλατεία Κοτζιά

Παραμυθένια είναι η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας με την πόλη να έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπιόνια, έτοιμη να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, στήθηκε μάλιστα στην Πλατεία Κοτζιά ένα παγοδρόμιο, όπου θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι. Το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Tα καλύτερα παγοδρόμια της Αθήνας σε περιμένουν για άφθονο γέλιο και ατελείωτες φιγούρες πάνω στον πάγο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνας,athinas