The Crown: Δες πώς θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Diana στα νέα επεισόδια της σειράς

13:03 18/8/2021 - Πηγή: iPop

Στις νέες σεζόν της σειράς The Crown του Netflix ο Dominic West θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Κάρολο, ενώ η Elizabeth Debicki την Πριγκίπισσα Diana και οι πρώτες τους φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

O 51χρονος πρωταγωνιστής του

“The Affair” και του εξαιρετικού “Τhe Wire” στέκεται με μελαγχολικό και σκεπτικό ύφος σε έναν εξωτερικό χώρο, έχοντας το χέρι στην τσέπη. Τα μαλλιά του παραπέμπουν κατευθείαν στο κλασσικό χτένισμα του πρίγκιπα της Ουαλίας με τη χωρίστρα στο πλάι.

Παρότι πολλοί φαν της σειράς δηλώνουν ενθουσιασμένοι που ένας τόσο χαρισματικός ηθοποιός θα αναλάβει να υποδυθεί τον Κάρολο στα σημαντικά επεισόδια που αφηγούνται την κρίση του γάμου του με την Πριγκίπισσα Diana, πολλοί χρήστες στα social media έσπευσαν να επισημάνουν ότι ο West είναι πάρα πολύ όμορφος για αυτόν τον ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Ενώ, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι θα συμβεί στις επόμενες σεζόν της σειράς το μόνο σίγουρο είναι πως θα επικεντρωθεί στον προβληματικό γάμο του Πρίγκιπα Κάρολου με την Diana. Στην πραγματική ζωή, οι βασιλικοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο του 1992, oριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Αύγουστο του 1996 και ένα χρόνο αργότερα η Diana πέθανε σε τροχαίο στο Παρίσι σε ηλικία 36 ετών, αφήνοντας πίσω τους γιους τους, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry.

Το Netflix ανακοίνωσε τον Αύγουστο του 2020 ότι η 30χρονη Debicki θα αντικαταστήσει την Emma Corrin και θα αναλάβει το ρόλο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας κατά τις τελευταίες δύο σεζόν του The Crown. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν μπορούμε να παρατηρήσουμε πως η ηθοποιός αιχμαλωτίζει στο έπακρο το μελαγχολικό βλέμμα της θλιμμένης Πριγκίπισσας. Επιπλέον, στη φωτογραφία η Debicki μοιάζει πάρα πολύ με την Diana και πολλοί ανυπομονούν να την απολαύσουν στις επόμενες δυο σεζόν του The Crown, που θα ολοκληρωθούν με τον πρόωρο και τραγικό θάνατό της.

ELIZABETH DEBICKI AS PRINCESS DIANA I SCREAMED pic.twitter.com/Jmwyb3Ush4

— ellie elizabeth (@emmashotwife) August 17, 2021

Άλλες νέες προσθήκες στο καστ περιλαμβάνουν την Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Jonathan Pryce ως τον Πρίγκιπα Philip και την Lesley Manville που αναλαμβάνει το ρόλο της Πριγκίπισσας Margaret.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο The Crown: Δες πώς θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Diana στα νέα επεισόδια της σειράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα