The Crown: Η πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ

12:05 31/7/2021 - Πηγή: iPop

To Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ στην πέμπτη σεζόν του The Crown.

Θυμίζουμε ότι η Imelda Staunton παίρνει τη σκυτάλη για τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ από τη βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman. Αντίστοιχα, η Elizabeth Debicki θα διαδεχτεί την Emma Corrin στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana, και ο Dominic West τον

Josh O’Connor στον ρόλο του Καρόλου. Ακόμα, ο Jonathan Pryce θα ενσαρκώσει τον πρίγκιπα Φίλιππο και η Lesley Manville την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Στο cast θα ενταχθεί και ο Jonny Lee Miller ο οποίος θα παίξει τον John Major , πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας.

The Crown: H Gillian Anderson και ο ρόλος της ως Margaret Thatcher

Η πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Η πέμπτη σεζόν του The Crown θα μας μεταφέρει πίσω στις αρχές του 1990. Όπως έχει ανακοινώσει το Netflix, η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους μετά το τέλος της 6ης σεζόν.

Το πορτραίτο του Πρίγκιπα Φιλίππου μέσα απ’ το The Crown: 4 σημαντικές ανακρίβειες

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία της νέας επερχόμενης σεζόν, ωστόσο, αν επιτρέψει τα γυρίσματα η πανδημία του κορονοϊού, η πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2022.

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την πλοκή στην 5η και 6η σεζόν του The Crown;

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα για τις καινούριες σεζόν της σειράς, θα είναι σίγουρα γεμάτες ίντριγκες! Η χρονική περίοδος κατά την οποία θα εκτυλιστεί η ιστορία είναι από τις αρχές του 1990 και μέχρι την αλλαγή της δεκαετίας και την έναρξη της νέας χιλιετίας, αρχές 2000 δηλαδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα; Η πρώτη γνωριμία που είδαμε στο The Crown δεν είναι ακριβώς αληθινή…

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο του Πρίγκιπα Καρόλου και της Diana, οι διάφορες δηλώσεις της Lady D που έβαλαν φωτιές, το μυστικό της ταξίδι στο Παρίσι, το άδοξο τέλος της, η εκλογή του Tony Blair ως Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, η καταστροφή του Κάστρου του Windsor, οι επιθέσεις στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005 και το ρομαντικό ειδύλλιο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι μόνο μερικά από τα γεγονότα σταθμοί πάνω στα οποία μπορεί να στηθεί το σενάριο για την 5η και την 6η σεζόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο The Crown: Η πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα