Αυτό κι αν είναι είδηση! Μουτσινάς – Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Ποιος ο λόγος;

10:42 22/1/2021 - Πηγή: iPop

Είναι φίλοι πολλά χρόνια και αποφάσισαν η σχέση τους να γίνει πιο οικογενειακή υπόθεση. Μουτσινάς – Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και μας άφησαν όλους έκπληκτους. Αυτό κι αν είναι είδηση!

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από την εφημερίδα Espresso, η οποία αναφέρει πως οι δύο παρουσιαστές και φίλοι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, πηγαίνοντας τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο, πιο πολύ οικογενειακό θα λέγαμε. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Μουτσινάς – Συνατσάκη

προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ.

Γιατί, όμως, αποφάσισαν να κάνουν αυτό το βήμα;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με την διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς, αφού το να έχει μία σύντροφο δίπλα του ίσως κάνει πιο εύκολη και πιθανή την περίπτωση να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Να θυμίσουμε φυσικά πως ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Νίκος Μουτσινάς: Η μεγαλύτερη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

«Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να το καταθέσεις» είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος το Καλοκαίρι σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show», ενώ πολλές είναι οι φορές που σε συνεντεύξεις του έχει απαντήσει θετικά στο αν θέλει να υιοθετήσει κάποια στιγμή ένα παιδί.

Τελικά, μήπως είναι αυτός ο λόγος που Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;! Να τονίσουμε πως ενώ είναι φίλοι πολλά χρόνια, η φιλία τους δεν έχει περάσει ποτέ σε ερωτικό επίπεδο, ενώ έχουν πει αρκετές φορές πως είναι κολλητοί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αυτό κι αν είναι είδηση! Μουτσινάς – Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Ποιος ο λόγος; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Μουτσινάς – Συνατσάκη, Ποιος,afto, moutsinas – synatsaki, poios