Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί λόγω της παρέλασης

12:32 27/10/2014 - Πηγή: iPop

Στο πλαίσιο των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ, θα γίνουν κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δείτε, λοιπόν, αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί λόγω της παρέλασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

Από τις

10.00 το πρωί θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από το σημείο διεξαγωγής των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο, ενώ η στάση και στάθμευση θα απαγορεύεται από τις 6.00 το πρωί.

Δήμος Αθηναίων:
– Λεωφόρος Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
– Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις καθέτους αυτής.
– Λεωφόρος Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη.

Κατά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα διακοπεί η κυκλοφορία σε:
– Σκουφά, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της.
– Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα.
– Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά.

Δήμος Πειραιά:
– 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου.
– Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας.
– Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη

Στη Θεσσαλονίκη:
Αυξημένα και ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα επιβληθούν για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

τη Δευτέρα (27-10-2014) από τις 10.30΄ και μέχρι την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη, Παύλου Μελά, από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδών.

-τη Τρίτη (28-10-2014) από τις 03.00΄ και μέχρι τη λήξη της παρέλασης (που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00΄) δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στους παρακάτω δρόμους: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ. Κυδωνιών, Βασ. Γεωργίου, από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού, Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρ. Κακαβού, Παύλου Μελά, από την πλατεία Λ. Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της, Ανώνυμη Οδός έναντι Γ΄Σ.Σ., καθ’ όλο το μήκος της και Σουλιώτη, από την Καλλιδοπούλου μέχρι την Στρ. Κακαβού.

Επίσης, από τις 05.00΄ και μέχρι να ολοκληρωθεί η παρέλαση, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών, Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού, ενώ από τις 08.00΄ και μέχρι τη λήξη της παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρ. Κακαβού, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και Σουλιώτη, από Καλλιδοπούλου μέχρι Στρ.Κακαβού.

The post Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί λόγω της παρέλασης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα