Είδαμε το reunion των Friends -spoiler alert- Η αποκάλυψη που έκαναν οι Jennifer Aniston και David Schwimmer

11:39 30/5/2021 - Πηγή: iPop

Η αγαπημένη μας σειρά φιλαράκια επέστρεψε για μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση 17 χρόνια μετά από το πέσιμο της αυλαίας. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί, αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί, έκλαψαν όλοι μαζί και άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στα props της σειράς. Ανάμεσα σε όλα όσα συζήτησαν υπήρχε κάτι το οποίο δίχασε τους τηλεθεατές καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια το επεισόδιο ήταν ανάμεσα στους χαρακτήρες της σειράς και στους ηθοποιούς που τους παίζουν! Ποια ήταν η αποκάλυψη που έκαναν οι Jennifer Aniston

και David Schwimmer;

Η αποκάλυψη που έκαναν οι Jennifer Aniston και David Schwimmer

Ο Ρος και η Ρέιτσελ θα μπορούσαν να ήταν ένα πραγματικό ζευγάρι. Στο “The reunion” στο HBO Max, ο David Schwimmer και η Jennifer Aniston, που έπαιξαν το διάσημο ζευγάρι στην οθόνη, αποκάλυψαν ότι είχαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον κατά τη μαγνητοσκόπηση της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς. Θυμήθηκαν να φλερτάρουν και να συμπεριφέρονται με άνεση μεταξύ τους στο σετ, συμπεριλαμβανομένης της αγκαλιάς και του κουταλιού στον καναπέ κατά τη διάρκεια της πρόβας.

“Την πρώτη σεζόν, είχα τεράστιο κόλλημα με την Jen”, είπε χαρακτηριστικά ο Schwimmer, τώρα 27 χρόνια μετά το ντεμπούτο από τα Φιλαράκια το 1994. “Κάποια στιγμή, και οι δύο είχαμε κολλήσει σκληρά ο ένας με τον άλλο.” Ωστόσο αυτή η ένωση ήταν κάτι που δε συνέβη ποτέ. ” Ήταν σαν να περνούν δύο πλοία, γιατί ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση, και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε αυτό”, πρόσθεσε.

Η Jennifer Aniston ομολόγησε, “Θυμάμαι να λέω μια φορά στον David,” Θα είναι τόσο αηδία αν η πρώτη φορά που εσύ κι εγώ πραγματικά φιληθούμε θα είναι στην εθνική τηλεόραση. ” Και σίγουρα, η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν σε αυτό το καφενείο. Αλλά απλώς διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας ο ένας για τον άλλον στους Ross και Rachel. “

Η στιγμή που αποκαλύφθηκε αυτό το “μυστικό” μεταξύ τους έγινε γνωστό ότι όλοι το γνώριζαν… Στη συνέχεια υπήρξε μία προβολή από τα γυρίσματα των επεισοδίων με τρυφερές στιγμές μεταξύ τους και με βλέμματα που είναι ικανά να σου λιώσουν την καρδιά αν και εσύ ήσουν ερωτευμένη με αυτό το ζευγάρι.

Κάθε στιγμή σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο είναι συγκινητική. Και μόλις το δεις θα θες απλά να ξαναπάρεις τη σειρά “Φιλαράκια” από την αρχή!

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είδαμε το reunion των Friends -spoiler alert- Η αποκάλυψη που έκαναν οι Jennifer Aniston και David Schwimmer εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα