Είναι επίσημο! Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του MasterChef 5 σε μέρα – έκπληξη

11:42 17/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο νέος κύκλος του MasterChef έρχεται ανανεωμένος και σε μέρα έκπληξη! Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του MasterChef 5 και είναι επίσημο ότι θα κάνουν ποδαρικό στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του MasterChef 5

Το trailer μπορεί να έμεινε το ίδιο ωστόσο στο τέλος του επιφύλασσε τη μεγάλη έκπληξη! Το MasterChef 5 ξεκινά σε μέρα – έκπληξη καθώς πρόκειται να βγει στις οθόνες μας το Σάββατο 23/1/2021 στις 21:00. Αρχικά ήταν να κάνει πρεμιέρα κάποια Δευτέρα μεταξύ 18 και 25 όμως ούτε αυτό

παρέμεινε το ίδιο! Όπως λένε οι κριτές στο trailer τίποτα δεν πρόκειται να είναι το ίδιο και η ανυπομονησία μας έχει φτάσει στο κόκκινο!

Μία από τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο είναι ότι δε θα υπάρχουν νέα γυρίσματα και αποστολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Επίσης έχει ακουστεί ότι τα επεισόδια αυτού του κύκλου θα είναι μειωμένα σε σχέση με τους προηγούμενους. Το επίπεδο μαγειρικά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό και αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί τσακωμοί και φιλίες που θα διαλυθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ακόμα μία από τις αλλαγές που αναμένουμε να δούμε, πλέον το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου είναι το τέταρτο πρόσωπο. Εκτός, λοιπόν, από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι στον ρόλο του coach των παικτών!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο! Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του MasterChef 5 σε μέρα – έκπληξη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοινώθηκε, MasterChef 5,anakoinothike, MasterChef 5