Είναι επίσημο: Με κωδικό 6 στο 13033 πάμε για καφέ και ποτό

18:37 28/4/2021 - Πηγή: iPop

Ενώ αρχικά τα σενάρια ήθελαν την Κυβέρνηση να αποφασίζει να κόψει το SMS στις 3/5, δηλαδή με το άνοιγμα της εστίασης, τελικά αποφασίστηκε ότι συνεχίζεται η υποχρέωση για αποστολή μηνύματος για κάθε μετακίνηση μέχρι τις 15/5. Με ποιο μήνυμα πάμε για καφέ και ποτό απ’ τη Δευτέρα;

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αρχικά ενημέρωσε ότι την Κυριακή, στο Πασχαλινό τραπέζι, μπορούμε να πάμε στέλνοντας SMS με κωδικό 6.

Όπως υπενθύμισε, επιτρέπονται τα τραπέζια για μέχρι 2 οικογένειες και πιο συγκεκριμένα:

9
άτομα για εσωτερικό χώρο12 άτομα σε υπαίθριο χώρο

Η Κυβέρνηση κάνει σύσταση για να γιορτάσουμε εκείνη τη μέρα σε υπαίθριο χώρο, ενώ προτείνει επίσης όσοι μπορούν να κάνουν self test πριν το τραπέζι.

Παραμένει το SMS- Ποιο είναι το μήνυμα για καφέ;

Παραμένει έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων (15/5) η υποχρέωση αποστολής ειδικού μηνύματος για κάθε μετακίνηση, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Αυτό σημαίνει ότι απ’ τη Δευτέρα 3/5, οι πολίτες που θα θέλουν να επισκεφτούν ένα μαγαζί εστίασης, θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα και πιο συγκεκριμένα να κάνουν χρήση του κωδικού 6 στο 13033. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους νέους κωδικούς θα δοθούν απ’ τα αρμόδια υπουργεία τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι πλέον επιτρέπονται καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι διαδημοτικές μετακινήσεις, κι όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Μέχρι τη Δευτέρα 3/5 η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινάει στις 22:00 ενώ στη συνέχεια θα ξεκινάει στις 23:00. Τα καταστήματα εστίασης θα πρέπει να κλείνουν μέχρι τις 22:45.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο: Με κωδικό 6 στο 13033 πάμε για καφέ και ποτό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα