Φεστιβάλ τατουάζ στην Αθήνα

11:31 15/5/2014 - Πηγή: iPop

Το 8ο φεστιβάλ τατουάζ ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό και τους ειδικότερα για τους λάτρεις του, στις 23, 24 και 25 Μαΐου. Συγκεκριμένα οι φίλοι των τατουάζ θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην τέχνη και να συναντήσουν τους γνωστούς τους καλλιτέχνες για όγδοη φορά στην χώρα μας, στο χώρο του Κλειστού Γηπέδου του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Έπειτα από τις επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές, φέτος οι εγχώριοι αλλά και ξένοι μετρ του είδους θα έχουν την ευκαιρία

να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους αλλά και να πληροφορήσουν τον κόσμο για την τέχνη του τατουάζ.

Επίσης φέτος θα βρίσκεται, ανάμεσά τους, ο σπουδαίος oldschool, Αμερικανός Myke Chambers, ο Ούγγρος Gömöry Zsolt, διάσημος για τα ρεαλιστικά του σχέδια, και ο Barthez από τη Βουλγαρία, «μάστορας» του χρώματος.

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadjets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ και άλλα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει happenings, όπως:Έκθεση σχεδίωνArt Fusion: 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες, συνεχίζοντας ανά τρία λεπτά ο ένας το έργο του άλλου, σε μια διαφορετική και ευφάνταστη σκυταλοδρομία.Διαγωνισμός καλύτερου tattoo ανά κατηγορίαLive των George And The Hustlers Band και The Thriller BandDj setsGraffiti ShowAerial danceBike and Skate ShowBody Painting ShowAcrobaticsInfo!

Tae Kwon Do, Κλειστό Γήπεδο
Μοραιτίνη 2, Π. Φάληρο
Τηλέφωνα 210 3303533
Μέρες: 23, 24 και 25 Μαΐου
Ώρες: 14:00- 24:00.
Είσοδος: 1 Ημέρα: 10€ , 3 Ημέρες: 20€

The post Φεστιβάλ τατουάζ στην Αθήνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα