Φωτογραφίες μέσα από καθρέπτη που θα σε αφήσουν άφωνο!

08:31 16/11/2014 - Πηγή: iPop

Ο Cody William Smith είναι ένας επαγγελματίας φωτογράφος και διευθυντής φωτογραφίας. Ξεκίνησε από το Ρίνο της Νεβάδας, μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2011 και κέρδισε BFA στον κινηματογράφο από το Columbia College το 2012. Ως φωτογράφος ειδικεύεται στα τοπία, τα έργα τέχνης και τα περιβαλλοντικά πορτρέτα.

Ένα από τα τελευταία έργα του Κόντι είναι μια σειρά από φωτογραφίες τοπίων, όπου έχει συγχωνεύσει

αριστοτεχνικά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, από διάφορες προοπτικές, χρησιμοποιώντας κυκλικό καθρέπτη. Όπως εξηγεί ο καλλιτέχνης: «Σε αυτό το έργο με τις αντανακλάσεις, αισθάνομαι ότι αυτό που προσπαθώ να συλλάβω μέσω του καθρέπτη, μεταβάλλεται από κάθε γωνία, σε κάθε τοποθεσία, και κάθε φωτογραφία. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι αντανακλάσεις αποκαλύπτουν την κρυμμένη συμμετρία σε περίπλοκα τοπία. Σε κάθε περίπτωση, όμως, έχω καταφέρει να συλλάβω ταυτόχρονα δύο κατευθύνσεις. Με αυτές τις κατοπτρικές ανακλάσεις έχω συγχωνεύσει δύο ξεχωριστές προοπτικές, και έτσι οι φωτογραφίες μέσα από καθρέπτη που προκύπτουν υπόκεινται σε ατέλειωτη ποικιλία. »

Από τη στεριά στη θάλασσα μέχρι τα βουνά και τα λαγκάδια, ο Smith παρουσιάζει τον κόσμο μέσα από τη δική του προσέγγιση.

Αγαπημένε Cody, σε περιμένουμε κι εδώ στην Ελλαδίτσα μας με τα εκπληκτικά τοπία, για ακόμα περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες!

Photos: codyslr.com

The post Φωτογραφίες μέσα από καθρέπτη που θα σε αφήσουν άφωνο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα