Η Ashley Graham παρουσιάζει την ρεαλιστική εικόνα της εγκυμοσύνης μέσα από την νέα της ανάρτηση

11:46 26/7/2021 - Πηγή: iPop

Η νέα φωτογραφία της Ashley Graham αποτελεί για άλλη μια φορά ωδή στο γυναικείο σώμα και το θαύμα της μητρότητας. Το διάσημο plus size model ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα την δεύτερη εγκυμοσύνη της ποζάροντας γυμνή στην φύση και αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

H Ashley

Graham θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά- Η photo που πόσταρε

Η νέα φωτογραφία της Ashley Graham

Ακόμη ένα στιγμιότυπο από την συγκεκριμένη φωτογράφιση, την οποία πραγματοποίησε μαζί με τον σύζυγό της Justin Ervin, θέλησε να μοιραστεί η Ashley Graham η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Το μοντέλο πόζαρε κρατώντας το στήθος της, δίνοντας την αίσθηση της πλήρους εναρμόνισης με την φύση και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: “Vibes της μητέρας γης”. Η Ashley Graham υμνεί την φύση της γυναίκας και το θαύμα της μητρότητας και παρουσιάζει μια αληθοφανή και ρεαλιστική εικόνα του γυναικείου σώματος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, θέλοντας να δείξει πόσο φυσικές είναι οι αλλαγές στο σώμα κατά την κύηση.

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Εξάλλου, η ίδια, είχε τοποθετηθεί σε συνέντευξή της κατά την διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης σχετικά με την προσωπική της εμπειρία λέγοντας: “Στην αρχή, ένιωθα σαν ένας εξωγήινος να είναι στο σώμα μου και αυτό να μεγαλώνει διαρκώς. Όταν όμως αυτός ο εξωγήινος ήρθε στον κόσμο είπα: «Θεέ μου, σε αγαπώ». Και απλά δεν με ένοιαζε πια (…). Οι άνθρωποι σου λένε αυτό το ψέμα όταν μείνεις έγκυος, ότι το βάρος μειώνεται όταν θηλάζεις. Αλλά είναι ψέμα! Έπρεπε να περάσω από ένα διαφορετικό ταξίδι με το σώμα μου, μετά την εγκυμοσύνη – απλά κατανόησα την διαδικασία και είμαι εντάξει μαζί της”.

Η Ashley Graham καταρρίπτει τα στερεότυπα και στέλνει το body positivity μήνυμα που πρέπει να ακούσεις σήμερα

Στην πρώτη ανάρτησή της με την οποία ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε γράψει: “Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλα πένθη, ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Απλά προσπαθώ να διαχειριστώ και να γιορτάσω αυτό το νέο κεφάλαιο και το τι σημαίνει για εμάς”. Η Ashley Graham μιλώντας ανοιχτά για την ιδιαίτερη εμπειρία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας δίνει θάρρος σε κάθε γυναίκα που βιώνει το θαύμα της ζωής με τις δυσκολίες που περιλαμβάνει το ταξίδι της κύησης αλλά και όλες τις χαρούμενες στιγμές που θα ακολουθήσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ashley Graham παρουσιάζει την ρεαλιστική εικόνα της εγκυμοσύνης μέσα από την νέα της ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ashley Graham,