Η Jennifer Lopez ποζάρει με τη μητέρα και την κόρη της σε μια υπέροχη φωτογραφία

19:59 5/5/2021 - Πηγή: iPop

Viral έχει γίνει η φωτογραφία της τραγουδίστριας που δείχνει 3 γενιές σε μια εικόνα! Η Jennifer Lopez με τη μητέρα και την κόρη της σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο!

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα νέο οικογενειακό στιγμιότυπο με την 13χρονη κόρη της, την Emme Muñiz και τη μητέρα της, Guadalupe Rodriguez. Στη φωτογραφία, και οι τρεις γυναίκες ποζάρουν μαζί, δείχνοντάς μας τα προφίλ τους και αναδεικνύοντας το λαμπερό δέρμα τους.

Και οι τρεις φορούν αποχρώσεις του μπεζ: Η μητέρα της Lopez έχει επιλέξει να φορέσει ένα πλεκτό πουλόβερ, ενώ η τραγουδίστρια φορά ένα τιραντάκι και η Emme ένα πουκάμισο. Τόσο η J. Lo. όσο και η κόρη της έχουν πιασμένα τα μαλλιά τους ψηλά.

«#MamaGlowsBest ”», έγραψε η Lopez συνοδεύοντας τη φωτογραφία ενώ ανέφερε ποια προϊόντα απ’ τη σειρά της, JLo Beauty, έχουν χρησιμοποιήσει στο πρόσωπό τους, για να έχουν αυτή τη λαμπερή επιδερμίδα.

Όπως γράφει η τραγουδίστρια, τα προϊόντα ομορφιάς της συλλογής της είναι για δέρματα από 7 έως 77 ετών.

Η Jennifer Lopez με τη μητέρα και την κόρη της σε μια φωτογραφία: View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Θυμίζουμε ότι πολύ πρόσφατα J.Lo. και Alex Rodriguez ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους, με μια κοινή τους δήλωση, στην οποία ανέφεραν:

Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον, και φυσικά για τα παιδιά που έχει ο καθένας μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας έχετε στείλει πολύ ευγενικά λόγια και για την υποστήριξή σας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jennifer Lopez ποζάρει με τη μητέρα και την κόρη της σε μια υπέροχη φωτογραφία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα