Η Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον Harry και τον Archie- Πότε θα κυκλοφορήσει;

11:53 5/5/2021 - Πηγή: iPop

Εσύ τα έμαθες τα νέα για το πρώτο παιδικό βιβλίο της Meghan Markle; Κι όμως δεν σου κάνουμε πλάκα. Η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, το οποίο δεν αργεί να εκδοθεί και είναι εμπνευσμένο από τον Harry και τον μικρό Archie.

Η Meghan Markle, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Πρίγκιπα Harry, είναι πολυάσχολη και δεν σταματά να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μάλιστα, φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της

ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Η Δούκισσα του Sussex έγραψε παιδικό βιβλίο για τις σχέσεις πατέρα – γιου, εμπνευσμένο από τον Harry και τον μικρό Archie, όπως τους βλέπει με τα δικά της μάτια η Meghan.

Είναι επίσημο: Ανακοινώθηκε το πρώτο show των Sussexes στο Netflix!

Το πρώτο παιδικό βιβλίο της Meghan Markle, που θα φέρει το όνομα «The Bench», δηλαδή παγκάκι, θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, δηλαδή σε περίπου ένα μήνα και αποτελεί το πρώτο συγγραφικό της εγχείρημα. Ο εκδοτικός οίκος “Random House Children’s Books” έκανε την ανακοίνωση την Τρίτη έκανε την ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία του βιβλίου.

Την εικονογράφηση έχει αναλάβει ο βραβευμένος Christian Robinson, ενώ η Meghan θα αφηγηθεί την ηχητική έκδοση του βιβλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Robinson (@theartoffun)

Σε ανακοίνωσή της η Meghan Markle μίλησε για το βιβλίο της, λέγοντας ότι το «The Bench» ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψε για τον Harry την Ημέρα του Πατέρα το μήνα μετά τη γέννηση του Archie.

Ο Christian πρόσθεσε όμορφες και αιθέριες εικόνες που αποτυπώνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρων και γιων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Christian και εγώ εργαστήκαμε στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό. Ελπίζω ότι το «The Bench» θα εκφράσει κάθε οικογένεια, όσο και τη δική μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον Harry και τον Archie- Πότε θα κυκλοφορήσει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα