Η Simone Biles μίλησε για το χάλκινο και αξίζει να διαβάσεις όσα είπε

17:08 5/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Simone Biles μίλησε για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και γι’ ακόμα μια φορά έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα για την ψυχική υγεία.

Μιλώντας στο Today Show του NBC, η Αμερικανίδα αθλήτρια είπε πως το χάλκινο μετάλλιο σημαίνει πολλά περισσότερα από κάθε

χρυσό, ακριβώς επειδή έχει περάσει τόσα πολλά μέσα στην τελευταία 5ετία στη ζωή της και έχει πιεστεί πάρα πολύ συναισθηματικά.

Το χάλκινο σημαίνει πολλά περισσότερα από κάθε χρυσό, επειδή έχω περάσει τόσα στην τελευταία πενταετία και την περασμένη εβδομάδα που ήμουν εδώ. Πιέστηκα πολύ συναισθηματικά»

Παράλληλα, η αθλήτρια δήλωσε πολύ περήφανη για τον εαυτό της αλλά και για όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που αγωνίστηκαν.

Όπως εξομολογήθηκε, δεν την ένοιαζε τόσο το αποτέλεσμα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη που κατάφερε να διαγωνιστεί και να βγάλει το πρόγραμμά της.

Δε με ένοιαζε και τόσο το αποτέλεσμα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που έβγαλα το πρόγραμμα και μπόρεσα να διαγωνιστώ μία ακόμη φορά

Αναφορικά με την εμπειρία που είχε στο Τόκιο και το θέμα της ψυχικής υγείας, η Simone Biles είπε πως είναι κάτι που αφορά τον κόσμο και κρύβεται κάτω απ’ το χαλί, ενώ δεν θα έπρεπε.

«Σίγουρα ήρθε στο φως αυτή η συζήτηση. Είναι κάτι που αφορά τον κόσμο αρκετά και, κατά κάποιον τρόπο, κρύβεται κάτω από το χαλί. Νιώθω πως δεν είμαστε απλοί διασκεδαστές, είμαστε και άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα», δήλωσε σε δημοσιογράφους.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα απ’ την ενόργανη και τα μετάλλια που κερδίζουν οι αθλητές, παραδέχθηκε η ίδια, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους:

Μετά τον ομαδικό τελικό, επιστρέψαμε στο Χωριό και ειλικρινά περίμενα πως θα ένιωθα κάπως εξευτελισμένη, και αθλήτριες έρχονταν και έλεγαν πόσο σημαντικό ήταν για εκείνες, πόσα έκανα για τον κόσμο τους. Ήταν το πιο τρελό συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή, σκεφτόμουν πως τελικά υπάρχουν πολλά περισσότερα από την ενόργανη και τα μετάλλια

H Simone Biles μίλησε για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο:

Simone Biles: 5 φορές Ολυμπιονίκης και η πίεση δεν μειώνεται

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Simone Biles μίλησε για το χάλκινο και αξίζει να διαβάσεις όσα είπε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα