Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 47α γενέθλια με την οικογένεια της

18:46 18/4/2021 - Πηγή: iPop

Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της κάνοντας ένα beach party, καθώς εδώ και αρκετό καιρό η ίδια και ο σύζυγός της μένουν στο Μαϊάμι. Ο David Beckham μάλιστα στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε την τρόλαρε -πολύ τρυφερά- για την ηλικία της!

Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 47α γενέθλια

Η Victoria Beckham

έγινε 47 και επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα beach party σε μία ακτή στο Μαϊάμι. Η γνωστή σχεδιάστρια δέχθηκε ευχές από την οικογένειά της και φίλους της. Ο σύζυγός της, David Beckham, φυσικά δε θα μπορούσε να μη την πειράξει γράφοντας μία τρυφερή λεζάντα κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε:

Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ και αξίζεις να έχεις τα καλύτερα γενέθλια.. Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά και σύζυγο του κόσμου. Χαρούμενα 47α γενέθλια (είμαι ακόμη 45 παρεμπιπτόντως)

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Μία από τις ευχές που δέχτηκε ήταν και της Eva Longoria, αγαπημένης φίλης της Victoria Beckham, η οποία ανάρτησε επίσης μία φωτογραφία προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της. Η ίδια χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου victoriabeckham! Ελπίζω η μέρα σου να είναι τόσο υπέροχη όσο εσύ! Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια όλα αυτά τα χρόνια! Υπήρξαν τόσες πολλές αναμνήσεις και ανυπομονώ να κάνουμε περισσότερες! Σε αγαπώ! Χρόνια πολλά μωρό!

View this post on Instagram

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Φυσικά και ο γιος της, Brooklyn Beckham, έκανε τη δική του γλυκιά ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί στη μητέρα του χρόνια πολλά!

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 47α γενέθλια με την οικογένεια της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα