Η δικαίωση και η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

18:16 13/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το Δεκέμβριο του 2017 είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από ένα τροχαίο ατύχημα και μέχρι σήμερα δεν είχε οριστεί η απόφαση του δικαστηρίου για την υπαιτιότητα. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τελικά δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε κάνει αγωγή στην οποία ζητούσε ένα υψηλό χρηματικό ποσό ως αποζημίωση για τις σοβαρές σωματικές

βλάβες τις οποίες έχει υποστεί και ακόμα και σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί εντελώς. Το ποσό αυτό αντικατόπτριζε την πλήρη οικονομική κάλυψή της αποκατάστασής της υγείας του, τη δαπάνη της αποκλειστικής νοσοκόμας καθώς και τα εισοδήματα που είχε απωλέσει και θα απωλέσει μη μπορώντας να εργαστεί.

Την Κυριακή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, μίλησε ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή ανακοινώνοντας ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αφενός είναι μια απόφαση σε πρώτο βαθμό, θα ακολουθήσει και μια δεύτερη δικαστική κρίση. Βγήκε σε πρώτο βαθμό το ζήτημα που έκρινε το θέμα της υπαιτιότητας και τώρα έγινε μια δεύτερη δίκη για να προσδιοριστεί το ζήτημα της απώλειας των εισοδημάτων. Εκεί θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της διαδικασίας σχετικά με αυτή την υπόθεση. Ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη έκρινε την υπόθεση, έσκυψε πάνω στο πολύ σύνθετο και πολύπλοκο αποδεικτικό υλικό, το οποίο είχε εκτενής αναφορές στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας

Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το τροχαίο του γνωστού παρουσιαστή και ενώ έχει ξεπεράσει πολλά σοβαρά θέματα υγείας ακόμα φαίνεται να παλεύει καθημερινά. Αυτή τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες. Δεν μπορεί να βαδίσει και μέχρι πριν από κάποιους μήνες δεν μπορούσε να τραφεί. Πλέον ο παρουσιαστής τρώει και πίνει νερό μόνος του όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η δικαίωση και η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα