Η καλύτερη συνήθεια που μπορείς να αποκτήσεις όσο μένεις σπίτι!

13:20 11/12/2020 - Πηγή: iPop

Υπάρχει μία συνήθεια στο σπίτι μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ χωρίς πολύ κόπο και χρήματα και θα σου χρησιμεύσει όσο δεν φαντάζεσαι.

Όσο βρίσκεσαι στο σπίτι σου αυτό το διάστημα ίσως έχεις σκεφτεί να περάσεις τον χρόνο σου με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους, που άλλοι σε έχουν κάνει να μην βαριέσαι κι άλλοι δεν σε έβγαλαν τελικά από τη ρουτίνα. Κι έχεις διαβάσει κατά καιρούς άρθρα – και από εμάς – με δημιουργικές ασχολίες στην καραντίνα, πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσεις καλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, όμως μία είναι η ασχολία που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το διάστημα

κι ήρθε η ώρα να σου την τονίσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτό άλλωστε της αφιερώνουμε και ολόκληρο άρθρο!

Είναι πολύ σημαντικό να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Πολλοί άνθρωποι μένουν στην εξωτερική εμφάνιση, όμως ξέρεις καλά πως το μέσα σου, αυτό που είσαι είναι πολύ πιο σημαντικό. Όπως έχουμε πει, για όλους μας υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, κανείς δεν είναι τέλειος κι είναι πολύ καλό το να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος και να εξελιχθείς ως άνθρωπος.

Όμως, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη συνήθεια στο σπίτι που σου λέμε να αποκτήσεις;

Pexels

Τώρα που τον περισσότερο χρόνο σου τον περνάς στο σπίτι είναι ευκαιρία να επενδύσεις στον εαυτό σου. Βάλε στόχο να γίνεις καλύτερος και να εξελιχθείς και ως άνθρωπος, αλλά και επαγγελματικά. Πώς; Παρακολούθησε online μαθήματα.

Πλέον όλα γίνονται ηλεκτρονικά και αν ψάξεις θα βρεις έναν θησαυρό γνώσης μόνο μ’ ένα κλικ. Μπορείς να παρακολουθήσεις διαδικτυακά μαθήματα ακόμα και από γνωστά και πολύ μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου, το Harvard, το MIT, της Σορβόννης και πολλά πολλά ακόμη. Φυσικά μαθήματα μπορείς να βρεις και από ελληνικά πανεπιστήμια.

Και όλα αυτά online και εντελώς δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο θα εξελίξεις τις γνώσεις σου και σε θέματα που αφορούν εσένα και τον Άνθρωπο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου.

145 δωρεάν, online μαθήματα απ’ το Harvard για να γίνουμε σοφότεροι μέσα στο lockdown

Φυσικά και είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό και καλό το να διαβάζεις βιβλία, βιβλία που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, που θα διευρύνουν τις γνώσεις σου, τους ορίζοντές σου και το λεξιλόγιό σου.

Unsplash/ Thought Catalog

Μην βαριέσαι να μπεις στη διαδικασία να παρακολουθήσεις online μαθήματα ή να διαβάσεις. Είναι συνήθειες που θα σε κάνουν καλύτερο, θα σε βελτιώσουν και θα σε εξελίξουν. Στην τελική, όταν τελειώνει η μέρα τι είναι πιο σημαντικό; Αν έκανες αποτρίχωση στα πόδια ή αν “τάισες” τον εγκέφαλό σου; Στο χέρι σου είναι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η καλύτερη συνήθεια που μπορείς να αποκτήσεις όσο μένεις σπίτι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα