Η νέα δυνατότητα στο YouTube θα καθησυχάσει όλους τους γονείς

17:51 26/2/2021 - Πηγή: iPop

Το YouTube έχει γίνει μια πλατφόρμα που προτιμάνε πολλά παιδιά, αφού στον μαγικό του κόσμο μπορούν να βρουν ό,τι παιδικό θέλουν! Κανένα κανάλι δεν μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα τόσο περιεχόμενο! Όμως, τι γίνεται με τους γονείς που αγχώνονται για το τι βλέπουν τα παιδιά τους; Η νέα δυνατότητα στο YouTube θα τους καθησυχάσει!

Παρά το ευχάριστο και προσαρμοσμένο για παιδιά περιεχόμενό του, το YouTube

μπορεί να γίνει επικίνδυνο… Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που η Google έφτιαξε το YouTube Kids, την ειδική πλατφόρμα για παιδιά και εφήβους, που διαχωρίζει το περιεχόμενο απ’ την κύρια εφαρμογή. Όμως, τα μεγαλύτερα παιδιά, σε κάποιο στάδιο της ανάπτυξής τους, θέλουν να προχωρήσουν και να παρακολουθήσουν κι άλλο περιεχόμενο.

Επειδή οι γονείς αγχώνονται και είναι λογικό, προστίθεται μια νέα δυνατότητα στο YouTube για τους γονείς, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα του παιδιού τους στο YouTube.

Pexels

Όπως εξηγεί το YouTube:

Τον τελευταίο χρόνο, συνεργαστήκαμε με γονείς και εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο σε τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια των παιδιών, την ανάπτυξή τους και τον ψηφιακό κόσμο για την ανάπτυξη μιας λύσης για τους γονείς των παιδιών και εφήβων. Τους επόμενους μήνες, θα ξεκινήσουμε μια νέα εμπειρία σε έκδοση beta για τους γονείς με στόχο να επιτρέπουν στα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση στο YouTube μέσω εποπτευόμενου Λογαριασμού Google. Αυτή η εποπτευόμενη εμπειρία θα συνοδεύεται από ρυθμίσεις περιεχομένου και περιορισμένες λειτουργίες. Θα ξεκινήσουμε με μια πρώιμη έκδοση beta για οικογένειες με παιδιά κάτω των ηλικιών όπου χρειάζεται συγκατάθεση, για να το δοκιμάσετε και να μας δώσετε σχόλια, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία

Μέσω αυτής της νέας επιλογής, οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν από τρία επίπεδα εποπτείας για τη δραστηριότητα των παιδιών τους:

Εξερεύνηση: Για παιδιά που είναι έτοιμα να αποχωρήσουν από το YouTube Kids και να εξερευνήσουν περιεχόμενο στο YouTube, αυτή η ρύθμιση θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα βίντεο που είναι γενικά κατάλληλα για θεατές ηλικίας 9+.Εξερεύνηση περισσότερων: Με περιεχόμενο γενικά κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 13+, αυτή η ρύθμιση θα περιλαμβάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο σύνολο βίντεο, καθώς και ζωντανές ροές στις ίδιες κατηγορίες με την “Εξερεύνηση”.Το μεγαλύτερο μέρος του YouTube: Αυτή η ρύθμιση θα περιέχει σχεδόν όλα τα βίντεο στο YouTube, εκτός από περιεχόμενο με περιορισμό ηλικίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νέα δυνατότητα στο YouTube θα καθησυχάσει όλους τους γονείς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα