Η συλλογή του Saint Laurent για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

09:02 10/2/2021 - Πηγή: iPop

O Anthony Vaccarello για ακόμη μια χρονιά παρουσιάζει την ξεχωριστή συλλογή του Saint Laurent για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για όλους τους εορτάζοντες και μη, ο γαλλικός οίκος προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς, καθώς και ready-to-wear κομμάτια που θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Saint Laurent μπουτίκ παγκοσμίως.

Όσοι ψάχνουν για το έτερον τους ήμισυ ένα δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου,

στη νέα συλλογή του οίκου Saint Laurent θα βρουν γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, σκουλαρίκια με το λογότυπο YSL, ένα χαβανέζικο πουκάμισο για τις καλοκαιρινές διακοπές και για όσους αναζητούν ένα πιο πρακτικό δώρο, η συλλογή περιλαμβάνει μέχρι και δερμάτινη θήκη Saint Laurent για AirPods.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σε καραντίνα; Κανένα πρόβλημα! Αυτά είναι τα ξεχωριστά δώρα που θα κάνεις φέτος στον σύντροφό σου εν μέσω lockdown

Παράλληλα, ο γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με τον οίκο Baccarat για την κατασκευή πολυτελών κρυστάλλινων καρδιών σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, καθώς και άλλων ειδών σπιτιού. Ο οίκος Saint Laurent συνεργάστηκε επίσης και με την Bang & Olufsen για ηχεία υψηλής αισθητικής, αλλά και με το J.L Coquet για ένα σετ από πορσελάνινες κούπες στο σχήμα της καρδιάς.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για τη συλλογή του Saint Laurent για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η συλλογή του Saint Laurent για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα