Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στα μονότονα χρώματα στους εξωτερικούς τοίχους!

17:36 18/7/2021 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί με αυτό ήρθε η ώρα να φρεσκάρεις τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σου! Βγάλε τα μονότονα χρώματα από τη ζωή σου και μη φοβηθείς να προσθέσεις μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο σπίτι σου. Βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό τέλος πάντων!

Οι τοίχοι, η πόρτα ή ακόμη και ο φράκτης του κήπου ή της αυλής σου θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα φρεσκάρισμα που θα ανεβάσει την αισθητική και την ψυχολογία σου. Τα χρώματα καθορίζουν την ιδιοσυγκρασία και τη

διάθεσή σου, γι’ αυτό άφησέ τα να επιτελέσουν το έργο τους ώστε η πρόσοψη του σπιτιού σου να τραβήξει τα βλέμματα και να χαρίσει έμπνευση.

Η αρχιτεκτονική και το design μέσα από γνωστές ταινίες

Ποια είναι τα πιο μοντέρνα χρώματα βαφής για χρήση σε εξωτερικούς χώρους γι’ αυτό το καλοκαίρι;Κίτρινο

Ναι, καλά διάβασες! Το κίτρινο είναι ένα χαρούμενο χρώμα και φωνάζει “καλοκαίρι”. Είναι ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει τον ήλιο, καθώς και τη φωτεινότητα, την ενέργεια και τη ζεστασιά. Για αυτόν τον λόγο, ένα φωτεινό αλλά ζεστό κίτρινο μπορεί να είναι αποτελεσματικό.

Οι μοντέρνες κουζίνες του Instagram και όσα μας έμαθαν για το Farmhouse Design

Πράσινο

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και θεραπεύει τα συναισθήματά σου, συνεπώς αποτελεί εξαιρετική επιλογή καθώς προκαλεί τις σκέψεις σου να πετάξουν στην ύπαιθρο. Είναι ένα χρώμα που προσδίδει έναν αέρα φρεσκάδας και δροσιάς, οπότε αποτελεί την ιδανική λύση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Πώς να επιτύχεις την απόλυτη καλοκαιρινή διακόσμηση

Μπλε

Αν θες να παίξεις και να τολμήσεις, πρέπει να το φτάσεις στα όρια! Σε τελική ανάλυση, δεν χρειάζεται να βάψεις τόσο έντονα όλο το εξωτερικό του σπιτιού σου. Επίλεξε μερικά σημεία όπως την πόρτα ή τα παράθυρα. Το βαθύ μπλε είναι η ιδανική απόχρωση για το ελληνικό καλοκαίρι. Θα το δεις στα νησιά μας, στις πόρτες και τα παράθυρά τους. Τόλμησέ το και φέρε τις διακοπές σπίτι σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στα μονότονα χρώματα στους εξωτερικούς τοίχους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα