Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να απολογείσαι για τα συναισθήματά σου!

16:18 12/6/2021 - Πηγή: iPop

Κάθε μέρα στη ζωή σου κατακλύζεσαι από απεριόριστα συναισθήματα ακόμα και αν από αυτά αναγνωρίζεις μόνο τα μισά. Υπάρχουν σίγουρα φορές που νιώθεις ότι έχεις μπουκώσει και τότε με την παραμικρή αφορμή μπορεί να βουρκώσεις και να βάλεις τα κλάματα ακόμα και αν αυτό δεν ήταν επιλογή σου. Συχνά στη ζωή σου έχεις ζητήσει συγγνώμη για τα συναισθήματά σου χωρίς όμως αυτό να διορθώνει στην πραγματικότητα κάτι. Κι αυτό συμβαίνει γιατί δε χρειάζεται να απολογείσαι για τα συναισθήματά σου καθώς πρόκειται για συναισθήματα τα οποία δεν επιδίωξες!

Πρέπει να σταματήσεις να απολογείσαι για τα συναισθήματά
σου

Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκεσαι είναι πολύ σημαντικό να πάρεις αυτή την απόφαση σήμερα! Σταμάτα να ζητάς συγγνώμη για τον τρόπο που νιώθεις τα πάντα τόσο βαθιά, για τον τρόπο που δίνεις, ανεξάρτητα από το πόσες φορές έχεις σπάσει, για τον τρόπο που κινείται η καρδιά σου και για τον τρόπο που η καρδιά σου ερωτεύεται. Είναι καιρός να σταματήσεις να δέχεσαι κριτική για τον τρόπο με τον οποίο βιώνεις τις καταστάσεις. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνεις στη ζωή σου είναι το να αισθάνεσαι πραγματικά με ελεύθερη καρδιά.

Pexels

Τίποτα δεν θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα από την απελευθέρωση της καρδιάς σου από το κλουβί που οι άνθρωποι θέλουν να την κλειδώσουν. Σταμάτα να ζητάς συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει η καρδιά σου τις καταστάσεις που ζεις. Για τον τρόπο που επιλέγεις να θεραπεύσεις την καρδιά σου όταν έχει πληγωθεί και ήρθε η ώρα να σταματήσεις να απολογείσαι για τα νέα σου πρότυπα ή τα νέα σου όρια. Σταμάτα να ζητάς συγγνώμη για τους τρόπους που προστατεύεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που επιλέγεις να αφήσεις. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ζητάς συγγνώμη για τις πόρτες που κλείνεις και για τους ανθρώπους που αφήνεις να προστατεύσουν την καρδιά σου ή και εσένα.

Freepik

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ζητάς συγγνώμη για το πώς επιλέγεις να δείξεις την αγάπη σου. Είτε αγαπάς πάρα πολύ ή πολύ νωρίς, είτε είσαι πολύ συναισθηματική είτε πολύ ρομαντική, είτε εμπιστεύεσαι υπερβολικά είτε συγχωρείς πολύ εύκολα. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ζητάς συγγνώμη για τον τρόπο που η καρδιά σου χτυπά και τι την κάνει να αισθάνεται ζωντανή. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να απολογείσαι για την επιθυμία κάποιου είδους αγάπης ή που αφιέρωσες χρόνο για να βρεις το σωστό είδος αγάπης αντί να σπεύσεις σε λάθος σχέσεις, ώστε να μπορείς να συμβαδίσεις με όλους γύρω σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να απολογείσαι για τα συναισθήματά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα